2777
2789

فقط یک کلمه می‌نویسم:

ولی دوست داشتن تو آسون نبود 

ولی من سلول به سلولم‌ تمام این هفت سال دلتنگ بودن

ولی بدجور شکستم 

ولی این اولین مرگم نبود

ولی گناه داشتم

ولی این حق قلبم نبود

ولی این حقم نبود 

من اینقدرم آدم بدی نبودم که اینقدر همه چی رو خدا برام سخت گرفت 

بعضی وقتا خواهم سخت میگیره واسه بنده هاش

اینگار خواهم از خوبا خوشش نمیاد

بد شد دیگه همه چی بد پیش رفت 

این فاصله هر لحظه منو عذاب داد

دارم ذره ذره میشم

بهتره تمومش کنم

نه خانواده خوبی دارم

نه زندگی خوبی دارم

نه حال دلم خوبه

نه زندگیم درست میشه 

نه حال دلم خوب میشه

هیچ جوره نتونستم زندگیمو نجات بدم خیلی دویدم خیلی زیاد جنگیدم بخدا هستم بریدم نمیخوام دیگه ادامه بدم

خسته شدم

شاید بگید نجنگیدی 

خیلی جنگیدم

دیگه بسه

ذره ذره وجودم خستس

هرچقدر دویدم شرایط زندگیمو درست کنم درا‌ بسته بودن

این اخرا خیلی بد شد 

این اخرا دیگه حال دلم خوب نیس

خانواده پشتمو خالی کردن هیچ کدومشون منو نخواستن 

بابام منو نخواست

وضع مالیم خوب نبود نتونستم برم دانشگاه نتونستم هزینه تحصیلم بکنم

عاشق یکی شدم که قلبمو هزار تیکه کرد همین دیروز یه بلایی به سرم اورد‌ حال دلم بدجور خرابه خدا ازش نگذره

رفتم دنبال کار صاحب کارم قصد و نیتی بد داشت پنج تا جا رفتم سرکار و دقیقا همشون چشم بد داشتن بهم

رفیقام همشون آدمای حسود و سمی بودن

من با تنهاییم مشکلی ندارم من از تنهایی بدم نمیاد

اینکه قلبم هزار تیکه شده و هیچی درست پیش نمیره

اینکه پشتم خالیه اینکه دلم شکسته حالمو بد می‌کنه

این حال بدم هفت ساله اصلا تمومی ندارع علت اصلیشم‌ خانوادم هستن به خانواده سمی هرچی میکشم از دست پدر روانین‌ و خواهر روانین‌ میکشم

حالم خرابه

خیلی داغونم

بدجور شکست خوردم

خانواده عشق پول تحصیل آینده همه درا‌ بسته شد واسه همشون صدمو گذاشتم ولی شکست خوردم

همین دیروز بدترین اتفاق زندگیم اتفاق افتاد من بدجور شکستم 

قلبم به حدی شکسته امروز فقط داشتم گریه میکردم

وقتی هیچی درست پیش نمیره

بهتره دیگه تمومش کنم وقتی هرچقدر جنگیدم هفت ساله. ولی نشد بهتره تموم بشه

خانوادم یه خانواده سمی هستن

قلبم غمگینه

هیچ روزنه‌ امیدی ندارم

حالم داغونه بدجور داغونم

من هیچ پناهی ندارم جز خدا

خداهم صدامو نمیشنوه 

من به هر دری زدم نشد

خیلی قلبم شکسته 

حس میکنم بدجور شکستم 

خدایا تو خودتم شاهدی که چیا‌ شد چقدر هستم 

بچه ها خیلی حالم بده خیلی زیاد 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توراخدا کاری نکن پشیمون بشی .یه ذره دیگه صبر من مطمئنم وضعیتت بهتر میشه...

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

دیروز چی شده میشه بگی؟؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اصلا هیچی ارزش خودکشی نداره همونایی که بخاطرشون خودکشی میکنی دورازجونت بعدش اصلا تورویادشون نمیاد نکن دنیا وآخرت خودتوخراب نکن

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

نکن من خوردم بعد همه قرص ها رو بالا آوردم 

اصن هضم نمیشه معده پس میزنه

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره
توراخدا کاری نکن پشیمون بشی .یه ذره دیگه صبر من مطمئنم وضعیتت بهتر میشه...

نشد 

دیگه هم نمیشه

من واقعا تصمیمم‌ قطعیه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔