2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم🥺🥺😥

154 بازدید | 10 پست

سلام خانما.من همش ذهنم درگیره بارداریم هست.

هفته ی پنجمم بتام۵۰۰۰بود.گاهی زیر دلم درد میگیره.سمت چپ گاهی سمت راست زیر دلم تیر میکشه.کمرم درد میکنه.ولی لکه بینی نداشتم.خدایی نکرده ممکنه خارج رحمی باشه؟😭😢

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

اصلا به این چیزا فکر نکن من خیلی درد داشتم طوری که گریه میکردم از درد شبا 

ولی خداروشکر خارج رحمی نبود و وقتی رفتم سنو صدای قلبش رو هم شنیدم

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل ت بد راه نده بتات خوب بوده این دردا هم طبیعیه لانه گزینی و اینا

رفتم مرکز بهداشت دکترش هی بینه حرفاش یه کلمه ای از خارج رحم میپروند.زن باردار هم خب حساسه.اون ذهنمو درگیر کرد.در صورتی که ماماشون میگفت سنت کمه اولین بارداریته هیلی هم طبیعیه😢

عزیززم کاش منم شرایط تو رو داشتم بدون عروسی میرفتم خونه ی بخت 😔

بخدا من خیلی خوشحالم.هیچ سخت نگرفتم.نزاشتمم کسی سخت بگیره.ولا راحت رفتم سرزندگی.اما آتلیع هم رفتم.سره سه ماه هم بچع دار شدیم.مهریه ام هم ۱۴سکه هست، ینی میخام بگم آسون که بگیری خدا خودش زندگیتو میندازه رو غلتک.

برو سنو راحت بشی از فکر گلم  ان شا الله که نیست  فقط حساس شدی

دکترا نیست اخه.همه تا۱۴ام تعطیلاتن.😢هی همه هم میگن صبر کن تا هشت هفته تعطیلات هم تا اونمپقع تموم میشه.الان شش هفتمه

اصلا به این چیزا فکر نکن من خیلی درد داشتم طوری که گریه میکردم از درد شبا  ولی خداروشکر خارج ر ...

خدا حفظش کنه برات

خدا حفظش کنه برات

ممنون

اصلا استرس نداشته باش منم همش تا قبل سنو . تا قبل اینکه دکتر بگه قلبش تشکیل شده فک میکردم خارج رحمی هست و حتی گریه میکردم بابت این موضوع

خیلی استرس الکی کشیدم 😕

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
ممنون اصلا استرس نداشته باش منم همش تا قبل سنو . تا قبل اینکه دکتر بگه قلبش تشکیل شده فک میکردم خار ...

باشه عزیزم.ممنون