2777
2789
عنوان

یکی بگه این جمله یعنی چی تروخدا 🥀

230 بازدید | 13 پست

وعده ها برای احمق هاست یعنی چی کامل بگه یکی 😔💔

اکسم زده بیوش البته اکسی که شیش روزه بلاکم کرده 🙂

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی معنی خاصی نداره ولی فکر کنم داره میکه قول دادن واسه آدمای احمقه من اهل قول دادن نیستم . ای ...

مطمئنی؟؟ 😔💔

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

قرار برای  آدمای عاقل نیست...

شاید اعتقادی به وعده وعید نداره

صداقتش در یک کلام هست 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
قرار برای  آدمای عاقل نیست... شاید اعتقادی به وعده وعید نداره صداقتش در یک کلام هست

ینی چی ینی قول دادن اشتباه؟ 

یعنی بهم دیگه قول ندین یا اینکه به جای وعده دادن عمل کنید

🙂🥀همینه ینی؟ 

نه مطمئن نیستم ولی تا یه حدی این حدسو میزنم . اما نگرانش نباش اگه دیگه از زندگیت رفته بیرون پس مهم ن ...

💔😔منم بلاک کردم ولی هعی ناراحتم 

ینی چی ینی قول دادن اشتباه؟ 

گفته وعده ها...

شاید شلوغش دوس نداره

همون بار اول  همه چی بره پی کارش  تمومش بکنه بع خوشی..

اینو گفته

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
گفته وعده ها... شاید شلوغش دوس نداره همون بار اول  همه چی بره پی کارش  تمومش بکنه بع خوش ...

میشه واضح تر بگی 

میشه واضح تر بگی 

ببین دو پهلو حرف زده.

یه جوری طعنه زده مثلا.

دو حالت داره  یا واقعا آدمیه پایبند حرفش و میگه بگم بله  یک کلام تمام  با توم.

یانه اصلا اهل این قصه ها نیست  اعتقادی نداره و قبول نداره  با یکی بودن و باری به هر جهت هر روز کسی ...

گرفتی؟

ببین دو پهلو حرف زده. یه جوری طعنه زده مثلا. دو حالت داره  یا واقعا آدمیه پایبند حرفش و میگه ...

یعنی چی با توم 😔🥀حالا کدومش واقعا