2777
2789
عنوان

چطوری میهمان رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 131 پست
ایش مرتیکه با اون چشمش هی باز و بسته میشد

ولی کاش به جای صفیه یه بازیگر ناز و خوشگل تر میذاشتن

مثلا اون خانومه که توی فیلم به وقت شام اومد کمک خلبان شد خیلی چشم و ابروش زیر نقاب خوشگل بود ولی این دختره اصلا زیر نقاب چشم و ابروش جذاب نبود ، البته گریمش هم خوب نبود میتونستن ابروهاشو یه حالت خوشگل بردارن ولی کاملا ساده و پر پشت بود دخترونه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کاش به جای صفیه یه بازیگر ناز و خوشگل تر میذاشتن مثلا اون خانومه که توی فیلم به وقت شام اومد کم ...

اره بهتر بود 

ولی خودش اون اولا خوشگل بود 

من اون اولاش رو دوست داشتم که تو سنندج آیسان بود 

روی ژاکان هم کراش بودم اولاش

از بس مردم پررو هستن زنگ زدن اگر میرید سفر کلید بذار ما جمعه شب می‌آییم خودشونو کلید دست باباشون نمی ...

بگو من دوست ندارم کلید بزارم من خونم بزرگه همسایم ماشینش خیاط ما پیزد تا یکماه هیچی نگفتم واقعاخسته شدخ بودم اخرش گفت یه کلید بهم بده گفتم حیاط شریکی دست ندارم بهنره امنیت ماشینت بالا ببری منم‌خسته شدم فک کردم‌ده روز تاابد که نمیشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
من یه بار چند سال پیش می‌خواستیم بریم خونه داییم گفت ما داریم میریم سفر من میخواستم یک شب بمونم بعد ...

خب شما هم همینو بگید ....

بگو به قول خودت امروزه کی کلید میده به کسی من کلید دست بابامم نمیدم ...

من یه بار چند سال پیش می‌خواستیم بریم خونه داییم گفت ما داریم میریم سفر من میخواستم یک شب بمونم بعد ...

خوب بهش بگودایی جون من ازخودتون یادگرفتم کلیدخونم رابه کسی ندم شرمنده اگه دوست داریدآدرس یه هتل خوب رابهتون میدم 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

خب احتمالا دارن تلافی میکنن ومیخان متوجه شی درخواستت درست نبوده ،ولی رک مثل خودشون بگید ما کلید دست بابامونم نمیدیم 

ته ته تهش میدونی چیه ،ناراحت میشن قطغ ارتباط میکنن 

فدای سرت ،معاشرت با آدم کم شعور برا چیته؟

اره بهتر بود  ولی خودش اون اولا خوشگل بود  من اون اولاش رو دوست داشتم که تو سنندج آیسان ...

🤣🤣🤣 آره کلا کرد ها و لر ها پسراشون جذابن 😍 چشم و ابروهاشون مشکی و چهارشونه هستن 

آیسان هم اولاش درسته ناز تر بود 

خب قاطعانه بگو ببخشید نمیتونم کلید خونه رو بذارم بمونه، باید متوجه حدودشون بشن😐🗡 اصلا منطقی ن ...

دقیقا عذاب وجدان میگیرم کسی رو ناراحت کنم میخوام یه جوری بپیچونم که هم خودم راحت بشم هم اونها ناراحت نشن