2777
2789

بچه ها من موهام بلند و مشکی هست فرم صورتم گرده موهام تا زیر کتفم هست قبلاً کراتین کردم موهامو الان یه وجب درآمده ریشه موهام فر خیلی هم موهام ریزش داره یه مقدار هم سفیدی داره موهام نمی‌دونم یه رنگ قهوه ای بگیرم بزارم رو موهام و کوتاه کنم مدل مصری از طرفی خیلی دلم یه تغییر میخواد خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم یه تغییر تو ظاهرم و صورتم داشته باشم که پشیمون نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلایک 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بزار

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

موی مصری خیلی تغییر میده چهره رو منم تازگی مصری زدم و رنگ کردم ولی خب ی بدی داره ک دائم باید سشوار و اتو بکشی استایل کنی

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵