2777
2789
عنوان

چطوری میهمان رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 131 پست

زنگ زدن تعارف زیاد نزنید ،

بگید کرونا گرفتیم. 

بگو مهمون غریبه داریم  ،مثلا دوستای شوهرم با خانم بچه هاشون. 

قبل از اونا بگو میخوایم بیام خونتون. 

بگو جایی مهمون هستیم. 

هرکدوم از اینا کاربردیه بگو 😁

بگید میرین سفر ،گفتن کلید ،بگید شرمنده نمیتونیم وامکانش نیست ،یا رک بگید شرایط پذیرایی نداریم 

نمیشه که به قیمت ناراحتی اونا شما عذاب بکشید ،نهایت ناراحت میشن 

مهم نیست ،وقتی شعورشون نمیکشه اجبارا شما باید به زور بهشون حالی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن کلید بذار بگو وا یعنی چی شما میاد خونه ما که خودمون رو ببینید یا در و دیوار خونمو رو؟ وقتی خودمون خونه نیستیم دلیلی ندارد بیاید خونمون

همینقدر رک و واضح حرف بزن رو این جماعت تعارف و کنایه اثر نداره

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
از بس مردم پررو هستن زنگ زدن اگر میرید سفر کلید بذار ما جمعه شب می‌آییم خودشونو کلید دست باباشون نمی ...

رک بگو خونه من مگه هتله؟

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
تو هم امتحانشون کن 

من یه بار چند سال پیش می‌خواستیم بریم خونه داییم گفت ما داریم میریم سفر من میخواستم یک شب بمونم بعد که گفتم من میام شما برید من شب میمونم گفت ما کلید دست بابامونم نمیدیم حالا همون پایین زنگ زده داریم می‌آییم کلید بذارید

از بس مردم پررو هستن زنگ زدن اگر میرید سفر کلید بذار ما جمعه شب می‌آییم خودشونو کلید دست باباشون نمی ...

خب قاطعانه بگو ببخشید نمیتونم کلید خونه رو بذارم بمونه،

باید متوجه حدودشون بشن😐🗡

اصلا منطقی نیست این درخواست

نشون میده اونا خیلی پرروعن، شما هم نتونستی حرفت رو مستقیم از روز اول بهشون بزنی که اونا حد و حدود دستشون نیست😐👩‍🦯🤌🏻