2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 113 پست
یعنی دغدغه‌تو دوس دارم لایک پست و استوری 

واسه اینکه طرفم مغروره نمیتونه حرفشو راحت بزنه ادم ب ادم فرق داره بین ادما یکم بگرد اونایی ک راحت ابراز علاقه میکنن ب هیچ دردی نمیخورن

منظورم اینه که از همون جایی باشه که خود ایشون برا شما پیام فرستاده..می خوام یعنی جوری نشه که ایشون گ ...

اخه تبریک عید فرستاد من ک نمیتونم دوباره تبریک عید بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همونجوری که خودش پیام فرستاده براش بفرستی هم شاید پاسخی بده که بشه از توش به یه موضوع مشترک رسید

فقط جواب تبریک عید رو دادم همین نوشتم قشنگ بود و سال نو تو هم مبارک همین اونم نوشت همچنین حالا دیگ نمیدونم چکار کنم 

اخه تبریک عید فرستاد من ک نمیتونم دوباره تبریک عید بفرستم 

خب چون ایشون فرستاده شما به رسم ادب هم که شده باید هم سپاسگزاری کنی از لطفشون که به یادشون بوده و هم به نوبه خود شادباش و اینا

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
فقط جواب تبریک عید رو دادم همین نوشتم قشنگ بود و سال نو تو هم مبارک همین اونم نوشت همچنین حالا دیگ ن ...

اها پس پاسخ داده بودید..ببخشید الان این نوشته شما رو دیدم و گرنه اون یکی پاسخ رو نمی فرستادم.     

خب پس اگه ایشون پیشقدم شده میشه امیدوار بود خودش دوباره یه چیزی پیدا کنه برا گفتگو. اگه دیدید داره همینجوره میگذره و چیزی نشد بهترین کار پرسیدن یه پرسش یا مشورت گرفتن از ایشون برا انجام یه کاریه که میدونید توش کاربلده.

خب پس اگه ایشون پیشقدم شده میشه امیدوار بود خودش دوباره یه چیزی پیدا کنه برا گفتگو. اگه دیدید داره ه ...

اره خداروشکر ولی من مغرور م نمیتونم برم بهش بگم چیزی 

یعنی دغدغه‌تو دوس دارم لایک پست و استوری 

انقد بدم میاد از ادم هایی این تو خیلی اوضات خرابه یعنی حالم ازت بهم میخوره خواستم حس واقعیمو ک بهت دارم باهات در میون بزارم گفتم اینجوری از تایپیک بندازمت بیرون بهتره😏😏

بنظرتون اگ چیزی بگم خودمو کوچیک نمیکنم؟

ابستگی داره چی بخواید بگید. اگه پرسشی چیزی باشه نه کوچک نمیشید.اگه پاسخ نده ایشون و شما هی پیگیر بشید اون جوری بده.

ابستگی داره چی بخواید بگید. اگه پرسشی چیزی باشه نه کوچک نمیشید.اگه پاسخ نده ایشون و شما هی پیگیر بشی ...

اخه خیلی مغرورم دوست دارم اون بیشتر بیاد جلو