2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 113 پست
اخه خیلی مغرورم دوست دارم اون بیشتر بیاد جلو  

خب همین یه واکنشی دست کم باید نشون بده و جوری نشه همش شما و ایشون هیچ.اما اگه یه چیزی گفت یا نشون داد شما هم در همون حد پاسخ بدید اگه  این ارتباط براتون مهمه.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین یه واکنشی دست کم باید نشون بده و جوری نشه همش شما و ایشون هیچ.اما اگه یه چیزی گفت یا نشون دا ...

پس باید صبر کنم اونم بعد لایک استوریش ک کردم ی حرکتی بزنه درسته؟

خواهش می کنم. قربان شما. نظر لطفتونه. امیدوارم به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنید.

پس کار نکنم صبر کنم اون بیاد اره ؟ فقط استوری شو دیر سین بزنم دیگ؟

پس کار نکنم صبر کنم اون بیاد اره ؟ فقط استوری شو دیر سین بزنم دیگ؟

بله بهتره منتظر واکنشی از سوی ایشان باشید چون اگه همینجوری پیش برید و صبر نکنید ممکنه بسیار مشتاق به نظر بیایید و این چیز جالبی نیست

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
بله بهتره منتظر واکنشی از سوی ایشان باشید چون اگه همینجوری پیش برید و صبر نکنید ممکنه بسیار مشتاق به ...

میگم تا جایی ک میدونم استوری شو لایک کردم ب نظر خودم حالا نمیدونم ب نظرت لایک خورده؟ دیگ چکش نکردم لایکمو بنظرت دوباره استوری شو لایک بکنم خیلی بد میشه؟