2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 113 پست
چون ندیده بهتره شما هم همینجور رفتار کنید که احساس نکنه انگار شما بیشتر... . باز هم میگم اگه به اونج ...

اخه من استوری شو ندیدم بعد شب رفتم استوری گذاشتم شب الان نمیدونم بخاطر همین ک استوری شو ندیدم نیومده ببینه؟

اخه من استوری شو ندیدم بعد شب رفتم استوری گذاشتم شب الان نمیدونم بخاطر همین ک استوری شو ندیدم نیومده ...

خب با همه اینها چند روز بذارید کنار این چیزها رو که دغدغه شما هم نباشه. جوری شده که اگه شما ببینید ایشون میاد می بینه؟ اگه اینجوره خب دیدن اشکالی نداره. البته یه چیز دیگه هم هست. اگه احساس می کنید هر بار که میبینید حس بهتری دارید و فکرتون آرومتره این کار رو انجام بدید چه ایشون ببینه چه نبینه. این دیگه بستگی به روحیه خود شما داره که تا چه حد وابسته شدید!

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی من برم همش برم سمت اون؟

این بستگی شدید به احساس شما داره و اینکه نرفتن سمتش و به انتظار واکنش نشستن از سوی ایشان برای شما بیشتر آرامش داره یا رفتن و پذیرفتن هر چه پیش اید خوش آید؟

این بستگی شدید به احساس شما داره و اینکه نرفتن سمتش و به انتظار واکنش نشستن از سوی ایشان برای شما بی ...

خب آخه من اگ استوری شو ببینم حس میکنم خودمو کوچیک نمیکنم بنظرتون؟

خب آخه من اگ استوری شو ببینم حس میکنم خودمو کوچیک نمیکنم بنظرتون؟

نه. اگه یه بار ببینید و ایشون  دیگه واکنشی نشون نده دست کم تکلیف خودتون رو میدونید دیگه خودتون دلتون نمیخواد برید ببینید.

نه. اگه یه بار ببینید و ایشون  دیگه واکنشی نشون نده دست کم تکلیف خودتون رو میدونید دیگه خودتون ...

باشه دیگ تکلیفم معلوم میشه مرسی ممنونم ازتون