2777
2789
اره واحد هاي جدا هستيم ولي خب چون يه ساختمونيم اسايش ندارم اونموقع كه نوه هاي ديگه نداشتن مادرشوهر ...

منم ی جام،من درونگرا م دوس ندارم کسی مزاحم خلوت م شه اینام هر کی میاد باید برم پایین از این قضیه اذیت میشم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
گلم تواینجور مواقع چیزی نگو اصلا چون اونا پشت هم هستن تو تنها میمونی اون وسط. شوهرا هم که هیچ پس یه ...

نه بابا چی بگم بهش مرتیکه ی همیشه مستِ احمق سن پدر جنتی رو داره احترام سن و سال خودشو نگه نمیداره فقط به احترام مادرشوهر نشستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دست شوهرم به اين دليل عصبي بودم كه مم بخاطر عيد خونه رو تميز كردم من به بچم ميگم من مبلارو پاك كر ...

به خدا قسم عین مشکل تورو دارم 

با این تفاوت که بچه ی خواهر شوهر من یه نره خر هیزِ ۲۴ ساله ست هر روز به بهانه ی دیدن پسرم خونه ی ماست 

تو یه ساختمونم هستیم نمیشه در و باز نکنم 

خدا بزرگه ان شالله من و تورو ا  این وضعیت خلاص میکنه

هممون یکی از یکی بدبخت تر خدا خودش بهممون رحم کنه شوهرارو ادم کنه خدا همه رو خوشبخت کنه ماهم همچنین ...

هر زندگی زناشویی یه جور مشکل داره ولی متاسفانه اکثرش به دلیل عدم توانایی مدیریت شوهرامون هست که بیشتر طرف خانوادشون هستن