2777
2789

شوهرم خیلی بی عرضه هست خانوادش یه رفتاری کنن چه با من چه خودش رودروایسی میکنه بهشون بگه و پیش من میگه اره کارشون بد بوده و... ولی جلوشون انگار موش میشه کلامی حرف نمیزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز اومده میگه باهام حرف بزن از چی ناراحتی گفتم آر کدومش بگم کدومشو بشمارم برات  متاسفانه آد ...

فقط میتونم بگم خداصبر بده . کاش میشدن این شوهرا برن مشاوره مال من هروق گفتم بریم باهم منم نیاز دارم گفته مگ من روانیم بخدا اینقد خستم از رفتارش حرکتش حرف زدنش دلم میخاد بخابم صبح بلند نشم دیگ نمیشکم ازبچگی سختی بکش اخرشم خدا یه نفهمو سرراهت بذارع 

امشب از ته دل پشیمون شدم از ازدواج باهاش

ديروز ميگفتم خدايا يا اين شوهر منو بكش از دست اين زندگي و خونه خلاص بشم يا بهش پول بده از اين خونه خلاص بشم

دخترم ميگفت مامان سريع از خدا معذرت خواهي كن ديد پشيمون نيستم از حرفم

برگشته ميگه خدايا اين مامان من بي عقلي كرد ازت خواست بابامو بكشي ولي شما حرفشو گوش نده😅😅

شوهرم خیلی بی عرضه هست خانوادش یه رفتاری کنن چه با من چه خودش رودروایسی میکنه بهشون بگه و پیش من میگ ...

دیشب سال تحویل خونه ی مادرشوهرم بودیم برادرشوهر داشت بحث سیاسی میکرد هما اعتراض کردن 

شوهر منم خیلی کشش میده نگاش کردم بهش میگم تموم نکنی میرم خونه ها 

برادرشوهر برگشته میگه هر چی ناراحته به سلامت 😐😐

شوهر هام که اینجور مواقع مترسک میشن ،انقد حالم بد شد لحظه سال تحویل همه دعای خیر میکنن من دعا کردم این آشغال یا بمیره یا برای همیشه لال بشه از خواهر شوهرام بدتره 

ديروز ميگفتم خدايا يا اين شوهر منو بكش از دست اين زندگي و خونه خلاص بشم يا بهش پول بده از اين خونه خ ...

میدونم عزیزم حالت خوب نبوده ولی سعی کن جلوی دخترت بحث نکنید 

استرس میگیره بچه گناه داره ماها خودمون سختی زیاد کشیدیم حداقل بچه هامون تو آرامشِ ظاهری زندگی کنن

ديروز ميگفتم خدايا يا اين شوهر منو بكش از دست اين زندگي و خونه خلاص بشم يا بهش پول بده از اين خونه خ ...

ای جان ،با خونه پدر شوهرت ی ساختمونی؟

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
چقدر حرف تلخی بود بمیرم برات 💔😭 خداااایا برس به دادمون یااین شوهرهارو ادم کن یا بردار اززمینت

خدانکنه عزیزم،من مریضی م دارم حرص و غصه برام بده بعد دعوا گرفت خوابید از اون موقع من دارم عذاب میکشم بیماریم عود می‌کنه 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
دیشب سال تحویل خونه ی مادرشوهرم بودیم برادرشوهر داشت بحث سیاسی میکرد هما اعتراض کردن  شوهر منم ...

گلم تواینجور مواقع چیزی نگو اصلا چون اونا پشت هم هستن تو تنها میمونی اون وسط. شوهرا هم که هیچ پس یه جاهایی تحمل کن که بدتر حال خودت گرفته نشه

میدونم عزیزم حالت خوب نبوده ولی سعی کن جلوی دخترت بحث نکنید  استرس میگیره بچه گناه داره ماها خ ...

از دست شوهرم به اين دليل عصبي بودم كه مم بخاطر عيد خونه رو تميز كردم من به بچم ميگم من مبلارو پاك كردم نشين نميشينه ديگه يا تو پذيرايي بدو بدو نكن نميكنه

خواهر زادش بختطر اينكه با مادر شوهرم يك ساختمان مشترك زندگي ميكنيم رفت اومد رفت اومد زفت اومد كفرم درومد عصباني شدم گفتم خداياي يا شوهرمو بكش يا بهش صروت بده تا بالاخره من از اين خونه خلاص بشم

بچمم تو اين خونه آرامش نداره

سر سال تحويل موقع دعا كردن ديدم از خدا خونه خواست تا از دست بچه ي عمه اش خلاص بشه

ميگفت خدايا بهمون خونه بده تا از دست بچه عمم خلاض بشم ميگفت خدايا اخه اين اعصاب منو خرد ميكنه خونه بده تا كمتر حرص بخورم

ای جان ،با خونه پدر شوهرت ی ساختمونی؟

اره واحد هاي جدا هستيم

ولي خب چون يه ساختمونيم اسايش ندارم

اونموقع كه نوه هاي ديگه نداشتن مادرشوهرم ميريد تو اعصابم 

الان مادرشوهرم خوبه بجاش نوه هاشون آسايش برام نذاشتن

هممون یکی از یکی بدبخت تر خدا خودش بهممون رحم کنه شوهرارو ادم کنه خدا همه رو خوشبخت کنه ماهم همچنین بخدا از بس میزیزم تو خودم قلب درد گرفتم سنی هم ندارم ولی از درون پیر شدم میبینم ک خیلیلا هم از زندگی میلانن ببشتر نا احت میشم عضه میخورم