2777
2789

شوهر خواهرم می‌گفت سه نصف شب زنی آوردن بیمارستان شوهرش کتکش زده مهره هشتمش شکسته 😐😐😐شوهرش آورده بودش بیمارستان شلوغ بوده برش گردونده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مرداخونه موندن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهر خواهرم می‌گفت سه نصف شب زنی آوردن بیمارستان شوهرش کتکش زده مهره هشتمش شکسته 😐😐😐شوهرش آورده ب ...

وای 

چقدر تلخ

باهاش رفت ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چون مرداخونه موندن

مرد سالم و نرمال خونه بمونه

اینطوری نمیشه ....

اینا گاو وحشین

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وای  چقدر تلخ باهاش رفت ؟

آره دیگه امضا داده برگشته.گفته میبرم متخصص فردا.حالا به این تعطیلی متخصص کجاس

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
مرد سالم و نرمال خونه بمونه اینطوری نمیشه .... اینا گاو وحشین

آره بابا،آدم نرمال شب عیدی دعوا به پانمیکنه ،معمولا کدورتی هم باشه گذشت میکنن نه اینکه کتک کاری،من هنگم🥴

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
آره دیگه امضا داده برگشته.گفته میبرم متخصص فردا.حالا به این تعطیلی متخصص کجاس

وای کاش رضایت نمیداد دختره

ای وای ...

وای کاش رضایت نمیداد دختره ای وای ...

منم خیلی دلم سوخت.ی تکون بخوره فلج میشه.ولی رفته خونه.لعنت به همچین مردا

منم خیلی دلم سوخت.ی تکون بخوره فلج میشه.ولی رفته خونه.لعنت به همچین مردا

لعنت

دختره خیلی حماقت کرده برگشته

آخه این دیگه نوبره واقعا

زده مهره کمرشو شکونده .... کاش به اورژانس اجتماعی جایی زنگ زده بودن

اینقدر قوانین حمایت خانواده و زن ضعیفه که حتی تو این شرایط میذارن یه زن با شوهر نامردش بره