2777
2789
عنوان

کسی هست با مادرشوهرش قهر باشند عید دیدنی نروند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 54 پست
سلام اره من قهرم و نمیرم بحث جرات نیس بحث اینه ک ب شوهرم ثابت شده خانوادش بدرد نخورن و عامل تمام ب ...

چقدر خانواده ی شوهرت بی سیاستن 

وگرنه همه خانواده شوهرا عامل بحث و دخالت هستن ولی ظاهر رو حفظ میکنن

آره من نمیرم.

جرات نمی‌خواد. وقتی تهمت هرزگی زدن به من و شوهرم.

وقتی مارو از خونشون بیرون کردن کجا پاشیم بریم؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت ساله نمیرم اوایل همسرم عید کوفت و زهرمار خودم و خانواده ام می کرد الان براش عادی شده 😅 خودش هم میگه خوبه نه بحث داریم نه دعوا نمی خواد بیایی . میگه اونا که دور هم جمع میشن همش دعواشون میشه من راحتم دیگه 

سلام اره من قهرم و نمیرم بحث جرات نیس بحث اینه ک ب شوهرم ثابت شده خانوادش بدرد نخورن و عامل تمام ب ...

اوقوع عین من .هیچ چیز مثبتی ندارن کلا منو نمبخان

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

چقدر خانواده ی شوهرت بی سیاستن  وگرنه همه خانواده شوهرا عامل بحث و دخالت هستن ولی ظاهر رو حفظ ...

دقیقن افرین واقعن همینه

بارها ب خواهرام گفتم هم بی سیاستن

همم اینکه ببین چقد از من بدشون میاد و حسادت میکنن ک نمیتونن حتی ظاهرو حفظ کنن

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
از اینکه تنها میرفتی الان پشیمون نیستی؟

نه خیلی خوشحالم اگه نمیرفتم کلا رابطه شوهرم با خانوادش قطع میشد من رفتم همین باعث شد شوهرم دوباره به خانوادش برگرده

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت