2777
2789
عنوان

کسی هست با مادرشوهرش قهر باشند عید دیدنی نروند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 54 پست

من۶ساله ازدواج کردم ازاول باهام قهرن تابحالم نرفتم شوهرمم نرفته. حتی دیدن پسرمم نیومدن منم هیچ وقت نمیرم بعده بدنیااومدن بچم وبی محلی اوناقسم خوردم فاتحه هاشونم شرکت نمیکنم خیلیم راحتم 

حق داری ناراحت باشی امیدوارم شوهرت برات جبران کنه

ایشالله.البته ی طلا میخوان بدن برای اولین عیدی که خونشون میرم.حالا نمیدونم خواهرشوهرام میزارن که مادرشوهر بهم بده یا نه‌.اخه رابطه ام با شوهرم زیاد خوب نیست احتمال داره جدا بشم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقن اهل مکر و حیله هم هستن مادر شوهر من دعا ریخت تو اتاقم اتفاقی دستش رو شد حتی شوهرمم دید

پس تو خیلی خوش شانسی...

وگرنه مال ما هم اهل مکر و حیله و دوبهم زنی شدیدن هم به شدت با سیاست و موذی هم دستشون رو نمیشه واسه شوهر

اشتباه نکن گاواش برا منن.یک ارزن به ما ندادن همیشه هم بانک مرکزیشون بودیم بااینکه خودمون آنچنان زندگ ...

من که به شوهرم گفتم که شما برا داداشات رسم به اجرا نیاوردین راست باشه شوهرای خواهرات هم هیچ کاری نکردن.ی جاریم خیلی بلده گفتم از فلانی من بپرسم بگم مامانشون برات هیچ کاری نکردن.

واقعنم ب خودشون گرفت

من خیلی دلم شکست وقتی دعا هارو دیدم

گفتم الاهی ب سر دخترش بیاد

الان دخترش باردار نشده دنبال درمانه زندگی خوبی نداره در کل

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
پس تو خیلی خوش شانسی... وگرنه مال ما هم اهل مکر و حیله و دوبهم زنی شدیدن هم به شدت با سیاست و موذی ...

همیشه باهشون رو راست بودم و واقعن دوسشون داشتم

خدا فقط خدا از دل ادما خبر داره

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته