2777
2789
عنوان

کسی هست با مادرشوهرش قهر باشند عید دیدنی نروند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 54 پست
دقیقن افرین واقعن همینه بارها ب خواهرام گفتم هم بی سیاستن همم اینکه ببین چقد از من بدشون میاد و حس ...

ببین همین که بی سیاستن یعنی اهل مکر و حیله نیستن 

این خودش یکی از امتیازات مثبتشونه به نظر من 

خانواده همسر من بشدت زبون باز و چرب زبونن ولی در عین حال چنان حالت رو میکیرن که خودت هم نمیفهمی 

واسه همین شوهرم فکر میکنه بهترین ادمای روی زمینن و اونی که بده منم هیچوقت نمیتونم حرفم رو ثایت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همین که بی سیاستن یعنی اهل مکر و حیله نیستن  این خودش یکی از امتیازات مثبتشونه به نظر من& ...

اتفاقن اهل مکر و حیله هم هستن

مادر شوهر من دعا ریخت تو اتاقم اتفاقی دستش رو شد حتی شوهرمم دید

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
ببین همین که بی سیاستن یعنی اهل مکر و حیله نیستن  این خودش یکی از امتیازات مثبتشونه به نظر من& ...

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
اتفاقن اهل مکر و حیله هم هستن مادر شوهر من دعا ریخت تو اتاقم اتفاقی دستش رو شد حتی شوهرمم دید

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
من ارزومه شوهرم با خانوادش قهر کنه.باورت میشه با سه تا عروس و سه تا داماد هنوز نمیدونن رسم چی هست بر ...

اشتباه نکن گاواش برا منن.یک ارزن به ما ندادن همیشه هم بانک مرکزیشون بودیم بااینکه خودمون آنچنان زندگی نرمالی نداشتیم.برا دخترا وداماداشون فقط رسمارو اجرا میکنن .همیشه هم ریختن خونشونو دارن از نونی که ما سرسفره باباشون گذاشتیم زهرمارمیکنن