2777
2789

من افسردگی و مود سوینگ (تغییر خلق ناگهانی) داشتم. دکتر برای تثبیت خلق بهم داد. حدوداً یک سال خوردم. عالی بود اثرش. بعد کم کم کمش کرد و در نهایت قطعش کرد. عوارضش واسه من این بود که گرمم می‌شد، گر می‌گرفتم و دهنم همیشه‌ی خدا خشک بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من افسردگی و مود سوینگ (تغییر خلق ناگهانی) داشتم. دکتر برای تثبیت خلق بهم داد. حدوداً یک سال خوردم. ...

برامن تازه سه هفته جایگرین دارو قبلیم کرده جایی خثندم بذا دوقطبی میدن منم نشخوارفکری_وسثلس فکری دلرم میکم نکنه منم دوقطبی ام بدتر دلشوره گرفتم.... 

قرص ضد تشنجه سوالت چیه استارتر❤🌱🤌🏻

من وسواس فکری وپانیک دارم وافسردگی اینو جایگرین ونلافاکسین بهم داد با چندتا قذص دیگه چون یهو وسواسم برگشت اصن ی فکرا دارم ی وضی

بعد چند وقت تاثیر گداشت چجور قطع کردی؟ 

بعد یکی دوهفته 

خود روانپزشک کم کم دارو رو کم میکنه و قطع میکنه من خودم کاری نکردم 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
من وسواس فکری وپانیک دارم وافسردگی اینو جایگرین ونلافاکسین بهم داد با چندتا قذص دیگه چون یهو وسواسم ...

منم میخوردم هم رهاکین هم دپاکین خوردم متاسفانه به من اصلا نساخت و دچار ریزش سدید مو‌شدم گذاشتم کنار 

منم پانبک و افسردگی و اینا دارم .ریزش موم به حدی شد که دیت میکردم تو موهام میگفتم کچل سدم 

من وسواس فکری وپانیک دارم وافسردگی اینو جایگرین ونلافاکسین بهم داد با چندتا قذص دیگه چون یهو وسواسم ...

من همه اینارو ۴سال پیش گرفتم دوماهم دارو خوردم بدتر شدم یدفعه همرو ریختم دور

خودم تلاش کردم تا ۷۰درصد الان اوکی هستم

فقط و فقط گفتم اینا توهمه و سرمو با جدول و کتاب و نماز  روزه گرم کردم

خداروشکر حالم خوبه ولی گاهی اوقاتم میاد و من تحمل میکنم و رد میشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

من همه اینارو ۴سال پیش گرفتم دوماهم دارو خوردم بدتر شدم یدفعه همرو ریختم دور خودم تلاش کردم تا ۷۰در ...

خوب من چزا هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه بیرون میزم حتی ب زورم شده ب خودم میر سم توجمع ظاهرمو خفظ میکنم میگم میخندم اما از درون افسردهدام همش ترس مردن دارم😔😔

من همه اینارو ۴سال پیش گرفتم دوماهم دارو خوردم بدتر شدم یدفعه همرو ریختم دور خودم تلاش کردم تا ۷۰در ...

همین ک پذیرفتی اینافقط فکره خیلی کمکت کرده من مغزم نمیپذیرههی جواب ذهنمو میدم هی ی چیز جدید بهم میگه ذهنم