2777
2789
عنوان

بچه ی شلوغ

943 بازدید | 27 پست

اومدیم شهرستان خونه پدر شوهرم بردارشوهرمینا هم هستن پسرم شلوغ و بازیگوشه همش بهم میگن چرا اینجوری تربیت کردین فلانی بچه اش ساکته و این چرا اینجوریه... نشستم اتاق دارم گریه میکنم نمیدونم کجای تربیتم اشتباهه پسرم فقط هجده ماهشه چیکارش کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای هنوز کوچیکه 

پسر منم ۲سالشه خیلی شلوغه بیمحلی جیغ داد هرکدومو رفتم تاثیر نداشته کنجکاوه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

از صبح که رسیدن شهرستان هزار بار گفته.. بهم میگه بچه رو زاییدین همینجوری ول کردین.. جرئت ندارم چیزی بگم نخواستم دم عیدی پدرشوهرمینا ناراحت بشن.. فقط گفتم بچه اس دیگه اونم گفت بچه داریم تا بچه

بچه نباید اجازه بدی هر کاری بکنه 

به دلیل اینکه بچه س 

ضمنا وقتی اونا ببینن شما ناراحتی 

بخاطر رفتار بچه ت ، دیگه کاری ندارن 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اولا بشین خداروشکر بچه سالم داری دوما فثط 18 ماهشه و بچست، و کسی حححححققققق نداره بچه هارو باهم ...

خیلی اذیتم کردن دم عیدی هم هست و حلال نمیکنم اونموقع که بچه دار دیر شدم همش میگغتن بچه بیار الان هم که این 

بچه نباید اجازه بدی هر کاری بکنه  به دلیل اینکه بچه س  ضمنا وقتی اونا ببینن شما ناراحتی& ...

من بی خیال نیستم نسبت ب کاراش 

نمیدونم چیکار کنم دیگه شلوغ نکنه برم پیش روانشناس شاید بیش فعاله

خیلی اذیتم کردن دم عیدی هم هست و حلال نمیکنم اونموقع که بچه دار دیر شدم همش میگغتن بچه بیار الان هم ...

عزیزم خیلیا هر طور باشی یه ایراد ازت میگیرن، الان اگه بچت اروم بود میگفتن وااای بچت چقدر آرومه، لابد یه مشکلی داره، به حرفشون بی توجه باش