2777
2789
عنوان

میشه باهام حرف بزنید حالم بده

58 بازدید | 11 پست

میخواستم برم دانشگاه ۳ پشت کنکور بودم قبول نمی‌شدم

قیافه هم اکثرا میگن زشته  هستم  خواستم برم نیروی انتظامی  شاغل شم گفتن نیرو زن نمیگیره آلام تا معلوم نیست کی  خانوادم متعصب و سخت گیرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش درس خوندن برای کنکورت رو تغییر بده مثلا بیشتر تست بزن یا .... 

به نظرم هر دختری تو این زمانه باید یه شغل داشته باشه و مستقل باشه . 

شماهم اکر تلاش کنی مطمن باش نتیجه خوب میگیری .

رو معلمی هم اگر دوست داری  فکر کن 

روش درس خوندن برای کنکورت رو تغییر بده مثلا بیشتر تست بزن یا .... به نظرم هر دختری تو این زمانه باید ...

دیگه کلا نمیکشم درس بخونم حالم واقعا بد روم نمیشه به خانوادم بگم دوباره درس بخونم

پس اگر میتونی برو سر یه کاری در کنارش پاره وقت درسم بخون .

خانجام خیلی سخت گیرن  اصلا نمزارن برم سرکارهای مثلا منشی گری یا فروشندگی  تو مغازه همش باید بشینم خونه بپرسم توی خونه

خانجام خیلی سخت گیرن اصلا نمزارن برم سرکارهای مثلا منشی گری یا فروشندگی تو مغازه همش باید بشینم خو ...

تلاشتو بکن راضیشون کنی . اونا از جو اجتماع میترسن .

حداقل برای درس خوندن راضیشون کن . نزار زندکیت به بطالت بگذره. 

تلاشتو بکن راضیشون کنی . اونا از جو اجتماع میترسن . حداقل برای درس خوندن راضیشون کن . نزار زندکیت به ...

دآره میگذره قبلا خیلی حمایت کردن ولی قبول نشدم الان هم میترسم  قبول نشم دیگه نیمی کشم نمیدونم چکار کنم دلم   فقط همچی بگذره

دآره میگذره قبلا خیلی حمایت کردن ولی قبول نشدم الان هم میترسم قبول نشم دیگه نیمی کشم نمیدونم چکار ک ...

ببین الان شرایط سختی داری ولی حواست باشه تصمیم و تلاش امروز شما آیندت رو میسازه. 

اگر کم بیاری به ضررته 

اما اگر قوی باشی و پشتکار داشته باشی . وتلاش کنی الیته باید علت اینکه چرا قبلا نتونستی تو کنکور موفق بشی رو پیدا کنی و راه درست درس خوندن و تست زدنو یاد بگیری اونوقت ایندت به امید خدا خوب میشه . 

اول تصمیم قطعی بگیر. بعد اراده کن و دنبال راه درستش برو و همه جیزو بسپار به خدا . انشاءالله موفق میشی. 

تصمیم الان شما ایندتو میسازه پس تصمیم درست بگیر هر چند سخت.