2777
2789
عنوان

بچه ی شلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 27 پست
من بی خیال نیستم نسبت ب کاراش  نمیدونم چیکار کنم دیگه شلوغ نکنه برم پیش روانشناس شاید بیش فعال ...

بچس دیگه 

مال منم پونزده ماهشهه الان انقد لامپ وروشن خاموش کرد دهنم صاف شد 

پسر بچه ها شرن

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میوفتاد تازگی ها خوب راه میره.. ما خونمون کوچکه چهل متره اینجا دویست متره ذوق داره

خب عادیه دیگه، بچه هایی که تازه راه افتادن همش ذوق دارن راه برن و کنجکاوی کنن، مخصوصا اگه بچه ها برون گرا باشن هنوز بدتر

تشخیص بیش فعال بودنم پزشک باید بده

اینقد بچه شیطون دوست دارمم

عزیزمم 🥲منم دوست دارم بخدا 

حتی وسایل اضافی خونمون رو جمع کردم بدون خطر بازی کنه اما حرف دیگران حالم رو بد میکنه تو روم میگن بچه ات رو خوب ترببت نکردی.. همیشه بابت وجودش خدا رو شکر میکنم اما حرف دیگرانننن رو چه کنم.. 🥲

من بی خیال نیستم نسبت ب کاراش  نمیدونم چیکار کنم دیگه شلوغ نکنه برم پیش روانشناس شاید بیش فعال ...

بکن نکن ها تو بیشتر کن 

نگو بچه س 

اگه بگی بچه س بچه س 

فردا برت مسلط میشه 

دیگه چیزی نمیتونی بهش بگی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .