2777
2789
عنوان

مدل مو جلوی سر

2036 بازدید | 39 پست

دوستم یک ساله آرایشگاه زدن کارشون خوبه بعد جمعه اونجا بودم گفتم روحیم خستس (چون با عشقم کات کردم) کاش یه عروسی بود میرفتم یهو دیشب کارت عروسی اومد خخخخ گفتم کاش از خدا چیز دیگه میخواستم فامیله دوره نمیشه بدون روسری برم چون مختلطه عروسی هامون موهام بلنده به نظرتون اتو بکشم یا سشوار بهتر لخت میکنه بعدش من صورتم گردو تپله  بینیمم گوشتیه خط اخم دارم نمیخوام صورتم اخمو نشون بده  خاک تو سرم با این قیافم خخ جلوی موهام و چه مدلی بزنم که صورتم لاغر نشون بده خواستم کراتینه کنم اما توی عید وقت ندارم مجبورم اتو و سشوار بکشم اگه مدل مال خودتون یا آلبومی چیزی دارید بفرستید که صورتم و لاغر تر نشون بده واینکه آرایش لایت کنم یا گریم یا لایت کنم بگم کانتور بزنه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه سخت.  موهاتو باز بذار یک اتوی ساده . بدون روسری.

خخخ .خب گفتم که فامیل دوره بدون روسری نمیشه عروسی همون مختلطه باز درجه یک و دو وسه هم بود مشکلی نداشت بدون روسری

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

اتو بکش 

فرق وسط باز کن بباف ساده بعدش از تو موها رد کن ببر پش سرت با سنجاق سیاه فیکسش کن خیلی جیگر میشه خووودا 

یا میتونی موها تو نصفشو ببری بالا ببندی سفت چشات کشیده میشه و صورتت استخونی دیده میشه.. 

بعدش اول اون نصفه ک نبستی رو فر کنی و بعدشم اونی ک بستی یه مقدار خیلی کم از موهات رو ببر دور کش بپیچون ک کش معلوم نشه دوتا تیکه موتم به صورت فرق وسط بیار جلو فر کن آرایشم حتما با کانتور باشه ک بینی ت قلمی و گونه ات استخونی و زاویه فکت هم استخونی دیده شده.. 

بزن تو گوگل آموزش کانکتور بینی و زاویه فک و گونه بهت یاد میده ک چجوری استخونی کنی صورتتو 🙂🙂

به نظرم بافت بغل سر این طرفم موهاتو بریز تو صورتت که ظریف تر نشون بده صورتتو

اره بافت صورت و کشیده میکنه آخه موهام و میریزم تو صورتم بعد نیم ساعت صورتم عرق میکنه همه موهام خراب و افتضاح میشه

ب جای روسری هم ی شال نازک تاکید میکنم نازک سر کن خودش توپولی هارو میپوشونه

اره همون شال منظورمه همیشه قاطی میکنم خخ 

جلو موهاتون مدل بالا بزن. یکمی از مو هم برای توی صورت جا بزاره. مدل موی فرق بالا صورت رو کشیده میکنه ...

مدلش و نداری بفرستی

اتو بکش  فرق وسط باز کن بباف ساده بعدش از تو موها رد کن ببر پش سرت با سنجاق سیاه فیکسش کن خیلی ...

اها آخه پشتش و فر کنم زیر شال بد نمیشه بعد میترسم مدل سوسکی بهم نیاد نه آرایشگاه میرم خودش کانتور میکنه من بینیم با ۱۰ تا کانتورم درست نمیشه خخخخ بعد پوستم سفیده به نظرت چه رژی بزنم 

اها آخه پشتش و فر کنم زیر شال بد نمیشه بعد میترسم مدل سوسکی بهم نیاد نه آرایشگاه میرم خودش کانتور می ...

لباست چه رنگیه؟ 

رژ قرمز با توجه به رنگ پوستت حالا باید ببینم لباست چجوریه 

موهات و اتو کن مدل میفرستم برات

سخت نگیر بزار خوش بگذره بهت

والا من از خدامه بدون شال برم  اما خانوادم اجازه نمیدن بعد توی خانوادمون برای فامیل دور بدون شال نمیزارن یه جورایی هنوز جا نیفتاده تو خانوادمون و گرنه من اصلا خوشم نمیاد بپوشم

لباست چه رنگیه؟  رژ قرمز با توجه به رنگ پوستت حالا باید ببینم لباست چجوریه  موهات و اتو ...

مرسی گلم به احتمال زیاد سبز آبی باشه اگه کوردی بپوشم اگه فارسی باشه کرم طلایی ازاین اکلیل دارا