2777
2789
عنوان

مدل مو جلوی سر

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 39 پست
خب اونکه بد تر صورتم و گرد میکنه

نه نمیکنه

نگاه کن فرق بغل ک این طرف بافت میخوره

اون طرفم پوش و یکم می ریزه تو صورت و سنجاق میخوره

این جا بودی خودم درستت میکردم

در ضمن تو پیامات میبینم خودتو می شکنی دماغ فلانه صورتم فلان

اتفاقا ب نظر من صورت توپول هم بانمکه و قشنگیای خودشو داره و مطمئنا تو چهره مهربونی داری

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چیزی ک تو رو قشنگ میکنه

اعتماد ب نفس

نگاه جذاب

راه رفتن جذاب

نشست و برخاست جذابه

صحبت کردن جذاب البته

اینا مهمن نه فرم بینی نه فرم صورت

نه نمیکنه نگاه کن فرق بغل ک این طرف بافت میخوره اون طرفم پوش و یکم می ریزه تو صورت و سنجاق میخوره ...

اها اره درسته مرسی

خخ آخه قیافم خوب نیست خب چرا دروغ بگم 

کدوم شهری مگه تا بیام خخ

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
اون چیزی ک تو رو قشنگ میکنه اعتماد ب نفس نگاه جذاب راه رفتن جذاب نشست و برخاست جذابه صحبت کردن ...

تا حالا ندیدم کسی به این چیزا نگاه کنه فقط خودم و گول میزنم همه دنبال خوشگلین بخدا خوشگل نباشی احترامت نمیگیرن چه برسه به ازدواج و خیلی چیزای دیگه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
اها اره درسته مرسی خخ آخه قیافم خوب نیست خب چرا دروغ بگم  کدوم شهری مگه تا بیام خخ

شما میری جلو آینه فقط به بینیت نگاه میکنی خوب؟؟

بعد میگی قشنگ نیستی

بعد بقیه نگاه کلی میکنن ب کل صورتت بعد برخورده بعد پیشینه اخلاقیت بعد صحبت کردنت اون مشخص میکنه واقعا قشنگی یا نه

شما میری جلو آینه فقط به بینیت نگاه میکنی خوب؟؟ بعد میگی قشنگ نیستی بعد بقیه نگاه کلی میکنن ب کل ص ...

من اخلاق و صحبت کردنم خوبه اما همه از قیافم ایراد میگیرن از خودم بدم میاد روم نمیشه جایی برم

من اخلاق و صحبت کردنم خوبه اما همه از قیافم ایراد میگیرن از خودم بدم میاد روم نمیشه جایی برم

این از اعتماد ب نفسته

باور کن

این از اعتماد ب نفسته باور کن

نه بخدا تو این دنیا فقط قیافس همه چی حتی ازدواج همه دنبال دختر خوشگلن