2777
2789
عنوان

کارمند بانک داریم بیاد لطفا

189 بازدید | 4 پست

سلام یکی از دوستام می خواد ازمون استخدامی یه شهر دیگه شرکت کنه چون شهر خودشون کارمند خانم نمی خواد از شهرای نزدیک به شهر سکونت خودش که خانم می خواد اگر قبول بشه می تونه انتقالی بگیره به شهر خودش چه مدت بعد بهش انتقالی میدن؟لیسانس داره و سمت بانکدار امور مالی استخدام پیمانی بانک ملی .چه مزایای مالی بانک ملی داره؟حقوقش چقدره نوع بیمه و بیمه تکمیلی و بن و وام های کادمندیش چطوریه؟

حالا بزار ببین اصلا قبول میشه بین هزاران هزار نفر بعد دنبال مزایاش بگرده...

چرا نشه من خودم کارمندم با ازمون قبول شدم کسی واقعا بخونه قبول می شه چه نا امیدی اتفاقا ادم باید اول شغل بشناسه بعد بره توش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشه من خودم کارمندم با ازمون قبول شدم کسی واقعا بخونه قبول می شه چه نا امیدی اتفاقا ادم باید اول ...

احتمالا بند پ داشتی و گرنه چندین ساله کلی از اطرافیانم که دارن تو این آزمونا شرکت میکنن و کلی هم درس میخونن ولی وقتی بین هزاران نفر توی هر شهر دو نفر میخوان احتمال قبولی چند به چند میشه ؟😐

بیکاری داره بیداد میکنه مردم از خداشون فقط استخدام بشن بعد شما دنبال مزایا هستید ..!؟😐

احتمالا بند پ داشتی و گرنه چندین ساله کلی از اطرافیانم که دارن تو این آزمونا شرکت میکنن و کلی هم درس ...

نه بند پ نداشتم هیچ سهمیه هم نداشتم خیلی خوندم همین و الان خودم از کارم راضی نیستم بهشون گفتم تحقیق کن مثل من نشی اول کار پیدا کنی بعد بری توش ببینی خوب نیس سر خورده بشی