2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چ لحاظ عالیه؟

اخلاقای شوهرم عالیه اصلا حس نمیکنم ازم بزرگتره و سنش بالاس

همیشه هیجان داره همیشه پایه س هیچ وقت بهم نگفته تو بلد نیستی یا بزرگتر بودنش به روم بیاره و محدودم کنه

اوایلش خیلیا مخالف ازدواجم بودن

خیلیام قهر کردن

الان اونام تعجب میکنن چن ساله داریم خوب زندگی میکنیم

من از همه خوشبخت ترم نه دعوا نه بحث خودم زود جوش میکنم و دعوایی هستم ولی همسرم ارومه 

شاید باورت نشه تا حالا یه بار با من بلند صحبت نکرده 

من از همه چیز براش مهم ترم اخلاق بد ندیدم 

تو کل خانواده یه بار دعوا من با شوهرم یا خانواده ها اتفاق نیافتده 

همه چیز طبق نظرم دیش میره 

۱۵سال فرقمونه 

ولی ژنتیک موهاشون خیلی دیر سیاه میشه 

چین چروک هم بوتاکس هست البته خودش نداره 

دعا کنید دوقلو باردار بشم دوساله منتظرم

بستگی به دو طرف داره.ازدواج با اختلاف سنی بالا کار هر کسی نیست اما غیر عادی و غیر ممکن هم نیست.

من و همسرمم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم و راضی ام.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
جالبه  از رو کامنتا کسایی که این شرایط و دارن همه راضی ان  اونوقت اونا که هیچ تجربه ای ا ...

و جالبتر ک برو تاپیکاشون  هم ی نگاه بنداز فقط از همون شوهرست ک الان میگند راضی اند  و فامیلش ک کلافه شدند  و ناراحت   

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
سی ساله های الان دهه ۷۰ هستن 💔

آره ماشالله💗

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

و جالبتر ک برو تاپیکاشون  هم ی نگاه بنداز فقط از همون شوهرست ک الان میگند راضی اند  و فامی ...

مگه میشه دو نفر هیچ اختلافی نداشته باشن

فکر میکنم باید فهمیده باشین تو نی نی سایت اکثرا درباره دعوا و دلخوریاشون تاپیک میزنن بعدم تقریبا ۷۰ درصد عروسا کلا با خانواده شوهر مشکل داره این ربطی ب اختلاف سنی نداره که

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ...

منم الان اختلاف سنین با شوهرم همینه خداروشکر رابطمون روز به روز بهترم میشه  وقتی یه پسر از همه لحاظ خوب باشه چرا بخاطر اینکه اختلاف سن زیاده و شاید در آینده مشکلی درست بشه ردش کنی مگه بقیه اونایی که اختلاف سنشون کمه همه زندگی ها شون گل و بلبل هست 

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃