مگه میشه دو نفر هیچ اختلافی نداشته باشن فکر میکنم باید فهمیده باشین تو نی نی سایت اکثرا درباره دعوا ...
وقتی طرف هنوز دنیای کوچیکی خودش سر میکنه منبع مشکل شوهره نیست اتفاقا اون تجربه اش کسب کرده دنبال یک زندگی آروم اون خانوم ن دنیای خاله بازی و حسادت و بچگونش داره اینجاست ک اختلاف سنیه مشکل سازه نه شوهره
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
آره والا ما هم همینیم.مادر و پدرم ۴ سال اختلاف سنی دارن هر روز تو سر و کله ی هم می زنن و مادرم می گه اگه برگردم عقب اختلاف سنی کم رو انتخاب نمی کنم اشتباه کردم.😂😂
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
منو همسرم دقیقا ۱۲ سال اختلاف سنی داریم به نظرم اختلافات من هیچ ربطی به سن نداره ما به خاطر فرهنگ مت ...
منم با همسر سابقم ۱۴ سال اختلاف سنی داشتم و اختلافمون سر فرهنگ و عقیده بود نه سن.
الان با همسر فعلیم ۱۲ سال اختلاف سنی دارم ولی دیگه اون مشکلاتی که با همسر سابقم داشتم با این ندارم.فرهنگ خیلی مهم تر از سن و ساله.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چون از دور فکر میکنن کسی که ۱۲ سال بزرگتره یه پیرمرده غرغروه ولی اصلا اینطور نیست
واقعا
شوهر منم ۱۲ سال ازم بزرگ تره خیلی هم با فهم و شعوره
به نظرمنی که دارم با این اختلاف سنی زندگی میکنم هیچ مشکلی در این زمینه ندارم تازه شوهرم چون سنم کم تره بیشتر درکم میکنه و هوامو داره حالا انگار اونایی که اختلاف سنشون کمه همه خوشبخت و بدون مشکلن
من خدایی دارم که در این نزدیکیست... واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃
منم با همسر سابقم ۱۴ سال اختلاف سنی داشتم و اختلافمون سر فرهنگ و عقیده بود نه سن. الان با همسر فعلی ...
امیدوارم زندگی جدیدت پرازشیرینی باشه. دقیقامن خیلی وقتابخاطر فرهنگشون میخوام جدابشم ولی بازمیترسم پشیمون بشم. میشه ازشرایط زندگی قبلی و اینکه تفاوت فرهنگیتون درچه مواردی بود بیشتر توضیح بدی چون شرایطی که دارم مشابهه و نمیتونم تصمیم درست بگیرمم راهنمایی میخوام ازت
هر چیزی اعتدالش خوبه نه یکی دوسال نه دوازده سال و بیست سال ک دیگ افتضاح تر
منم الان اختلاف سنین با شوهرم همینه خداروشکر رابطمون روز به روز بهترم میشه وقتی یه پسر از همه ...
شما اینجا هستید که تجربه خودتون رو به اشتراک بزارید ..چون شما ازدواجتون با این اختلاف سنی موفق بود دلیل نمیشه ایشون هم موفق باش ...در حالیکه استارتر فعلا فقط پول اولویت انتخابش شده ..سنی هم نداره ...
شاید از پسش بیاد شاید هم نه الان که آمار طلاق رفته بالا خیلی باید روی انتخابشون دقت بیشتری داشته باشن ..