2777
2789

کاملا غلط

اقای۳۲ساله بهتره بادختر۲۴ ۲۵ ساله ازدواج کنه

واقعا توجامعه ما اشتباهه اینکارا

پس دختر مجردمثلا۲۴ ۲۵ ساله با چه سنی ازدواج کنه حتما۴۰ ساله

اون خارجه سن دختر و پسر هرکدوم بالایاپایین باشه مهم نیست

دختر۲۰ساله برای ازدواج فعلا عجله نکنه سعی کنه مهارتهاشو بیشتر کنه

و اون اقا چی فکرمیکنی که میره خواستگاره ۱۲سال کوچیکتر ازخودش چطور به خودش اجازه میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب این فک کن ببین تو ادمای اطرافش و خانوادش زود شکسته شدن یا ن.ما تو فامیل داریم این اختلاف سنو چند تا.بیشترشون انگار پسره جای پدر دخترس انقد شکسته میشه.اما خب یدونم با این اختلاف سن داریم طرف جنسشو خوبه زود پیر نمیشن ب خودشم میرسه برا همین ب دختره میاد

عزیزم من الان ۲۱ سالمه شوهرم ۳۳مشکلی نداریم ،واقعا راضی ام از انتخابم اگه آدم توام درسته و خوبه جواب منفی نده،حواست ولی باید باشع اگه نمیشماسیش خوب تحقیق کن و باهاش ی مدت تو مرحله آشنایی باش،ببین میتونین همدیگرو درک کنین،اصلا ادمی هس ک بتونه برات وقت و حوصله بذاره،شوهر من واقعا باحوصله اس رفتارش با بچه ها خیلی خوبه حوصله اش میکشع،و این ک عاقله و دنبال بچه بازی و حاشیه نیس

ی تازه مامان💗

جالبه 

از رو کامنتا کسایی که این شرایط و دارن همه راضی ان 

اونوقت اونا که هیچ تجربه ای ازش ندارن کاملا مخالف  

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 

ببین در شکل کلی بد نیست، اما خب تفاوت دیدگاه مهمه. مثلا ما ده شصتیا شبیه هشتادیا فکر نمیکنیم، گاهی سر یه مسئله ممکنه چند ساعت صحبت کنیم و بی نتیجه بمونه.

از طرفی هیجانی که تو داری و دورانی که باید از نظر سنی بگذرونی، اون قبلا تجربش کرده و مکنه اندازه تو اشتیاقشو نداشته باشه یا حتی منعت کنه و حالت نصیحتی بگیره.

و خیلی موارد دیگه.

اختلاف سنی  چهار تا نهایت شش سال خوبه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم