بنظر شما مجازات خیانت در چه حد باید باشه؟؟؟چند سال پیش توی شهرمون ،یه زنه به شوهرش خیانت کرد و با یه مرد دیگه رابطه داشت(جنسی)،،شوهره که فهمید ،یه روز در نهایت عصبانیت اون آقاهه رو توی پارک گیر آورد و اونجاش رو با چاقو برید،،یارو که از خونریزی شدید فوت شد،،زنه هم فراری......یادمه عکس آقاهه خونین و مالین، توی گروههای مجازی پخش شده بود....آخه چرا خیانت ؟؟خوب طرف رو نمیخواهید جدا شید،،حتما باید یه خون ریخته بشه،یکی زندان بره و بچه هاشونم در به در؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی ایران مخصوصا جنوب کشور اوضاع خیلی بدتره،،اینجور مسایل ناموسی فقط باید پاش خون ریخته بشه متاسفانه
نه اتفاقا همسایه ی ما جنوبی بود شب شوهرش رو خواب کرده بود با دوست پسرش رفته بودن بیرون دارو داده به اهل خونه بعد شوهره خدا خواسته بیدار شد و دید زنش نیست وای قیامت شد ولی دختره رو پلیس گرفتش بعدم طلاق گرفتن پسره طلاقش داد بابای دختره انتظار داشت پسره دخترش رو ببخشه