2777
2789
عنوان

مجازات خیانت چیه؟یه داستان بگم از چند سال پیش توی شعرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 84 پست

منم بودم میکشتم 

اشتباه از من بود وقتی هیانت شوهرمو فهمیدم فقط کشیدن زیر گوشش منم باید میکشتمش شده پاش اعدامم میشدم😏

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

اوناکه میگن جداشین 

اگ طلاق ندن چی؟؟؟؟ 

طرفدارخیانت نیستم ولی اگ طلاقش نده سرنیازش خبطی کرد چی

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داستان که نوشتی، وحشیگری اون طرف رو نشون میده... من به شدت خیانت رو بد و غیر اخلاقی میدونم، اما ...

توی ایران مخصوصا جنوب کشور اوضاع خیلی بدتره،،اینجور مسایل ناموسی فقط باید پاش خون ریخته بشه متاسفانه

ببین کسی که خیانت میکنه خیلی خط قرمز هارو زیرپا گذاشته که بنظر من زیرپا گذاشتن اون خط قرمز ها کار کس ...

من خیلیا رو دیدم به خاطر انتقام از همسرشون خیانت کردن

حتی گفتن آدم پاکی بودن و اصلا به نفر سوم علاقه ای نداشتن ولی فقط جهت انتقام این کارو کردن و الان پشیمونن

اینجام ی زنه ب شوهرش خیانت میکنه جنسی همه میفهمن ب شوهرش گفتن حداقل طلاقش بده میگه روز قیامت بزو ب پای خودش میبندن میشم ب پای خودش بچهامو چیکار کنم🙄

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

چرا خیلی دلایل میتونه داشته باشه

یکی از همکارای من شوهرش اعتیاد داشت بعد با یکی دیگه از همکارای مردم رابطه داشت نمی‌دونی چقدر به خودش و بچه‌هاش صدمه زد اگه جدا می‌شد می‌تونست دوباره ازدواج کنه من موندم چرا با این حال با شوهر اولش موند

من خیلیا رو دیدم به خاطر انتقام از همسرشون خیانت کردن حتی گفتن آدم پاکی بودن و اصلا به نفر سوم علاق ...

نه واقعا این یه توجیه الکی برای یه کار اشتباس

کسی که ادم پاکی یاشه وجدانش و شخصیتش اجازه نمیده حتی بخاطر انتقام اینکارو کنه چون خودش و شخصیت خودشو در اون حد نمیبینخ

طرف حساب شوهره زنش بود حالااین مرده نبودیکی دیگه پیدامیشدباهاش خیانت کنه  اونی که کشته شدبه قا ...

خیانت رو زنه کرد،،شوهر بیچاره زندان و اعدام رو کشید اخرش،خیانت هم دید تازه

طرف حساب شوهره زنش بود حالااین مرده نبودیکی دیگه پیدامیشدباهاش خیانت کنه  اونی که کشته شدبه قا ...

کسی که با یه متاهل میریزه روی هم حتی اونم داره به همسر طرف خیانت میکنه چون قطعا میدونسته طرف شوهر یا زن داره

من خیلیا رو دیدم به خاطر انتقام از همسرشون خیانت کردن حتی گفتن آدم پاکی بودن و اصلا به نفر سوم علاق ...

آخه انتقام از کی؟؟؟؟کسی خیانت میکنه،اول به خودش ظلم میکنه،بعدش به طرفش