خانوما من نوجوانم سنم زیاد نیست ولی با این حال الان ۷۴ کیلو ام ۱۷۱ ، ۱۷۰ هم قدمه میخوام برسم ۵۰ یا حداقل ۶۰ الان چندوقته گشنگی دادم به خودم تازه ۲ کیلو اضافه کردم قبلا ۷۲ بودم نمیدونم چیکار کنم شما بگید؟
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ناهار ساعت۱بخور شام ساعت ۶عصر ضعف کردی یه لیوان شیر ساعت۱۰شب
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
رژیم باید اصولی و با توجه به ویتامین و .... بدنت خودت باشه
برو دکتر تغذیه و ورزش کن
من میتونم بهت رژیم بگم اما شاید مناسب شما نباشه عزیزم
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
ورزش و کالری شماری من رژیم و قبول ندارم چون خودم نتیجه نگرفتم ولی با کالری شماری تو شش ماه یازده کی ...
من تو ی ماه یازده کیلو😁😁حیف برگشت