2777
2789
عنوان

کیا سگ نژاد ژرمن دارن لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 80 پست
نه نترس  یواش بزن نوک مماخش بگو نه !

باشه عزیزم واقعا ممنون 

ضمنا گازش بگیر اون جیگرو راحت لم داده رو مبل🥺نژادش چیه عکس واضح نیست

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا امنیت که چه عرض کنم عاااااششقشیم

اون حس امنیتو باید منتقل کنید بهش...

منم یه مرغ مینا دارم مریض شد اصن وحشی شد ..تا دستتو میبردیذتو قفس ک تمیزش کنی قفسو یا غذا بزاری یهو میپرید رو انگشت و با پاهاش محکم‌میگرف انگشتتو نوک میزد جوری ک زخم میشد... دگ دوره درمانش تکمیل شد دیدم ن هنوز نوک میزنه.. دوسه بار زدم رو‌نوکش و‌گفتم ن بده.. تا فهمید .. الان راحت میاد رو دستم نوکم‌نمیزنه شماهم قاطع برخورد کن بفهمه عصبی هستی کم کم متوجه میشه

اون حس امنیتو باید منتقل کنید بهش... منم یه مرغ مینا دارم مریض شد اصن وحشی شد ..تا دستتو میبردیذتو ...

ببین اینارو خوب میدونیم اینجوری بگم که پودلمون برات رو پاییم میزنه انقدر رفتارش بلانیه که نگو 

اما فک کنم اشکال کارمون اینه که دستمونو میکشیم 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
باشه عزیزم واقعا ممنون  ضمنا گازش بگیر اون جیگرو راحت لم داده رو مبل🥺نژادش چیه عکس واضح نیست

یه گربه ام DSH هست یکی پرشین 

هاپوهام یکی توی پودل یکی بومی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین اینارو خوب میدونیم اینجوری بگم که پودلمون برات رو پاییم میزنه انقدر رفتارش بلانیه که نگو  ...

ارههههه اینم هس چون ترسو حس میکنه بیشتر حمله ور میشه یبار دستتونو نکشید یا بزنید رو دماغش ..یا اسباب بازی مورد علاقشو حتی غذا ندید تا بفهمه 

یه گربه ام DSH هست یکی پرشین  هاپوهام یکی توی پودل یکی بومی

خدای من 😍خوبان همه جمعن

ارههههه اینم هس چون ترسو حس میکنه بیشتر حمله ور میشه یبار دستتونو نکشید یا بزنید رو دماغش ..یا اسباب ...

ممنون عزیزم

این بزرگ بشه خودتون اذیت میشید 

چون این سگا عموما یا برا باغ هست و فضای بزرگ 

بعد ما داشتیم گاز نمی‌گرفت باید تربیتش کنی ژرمن هم سگ ب شدت باهوشی هست 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
یه گربه ام DSH هست یکی پرشین  هاپوهام یکی توی پودل یکی بومی

پودل مام توی هست 

با پودلمونم مشکلمون اینه وقتی رو زمین بشینم یا مبل فرق نداره خونه باشیم یا مهمونی همش میاد میچسبه به منو لم میده از طرفی دخترم سه یالشه حسادت میکنه تا چشم منو دور میبینه موهاشو میکشه یا نیشگونش میگیره

این بزرگ بشه خودتون اذیت میشید  چون این سگا عموما یا برا باغ هست و فضای بزرگ  بعد ما داش ...

قبول دارم کنیاز به فضا دارن اما اکثر اقواممون دارن خیلی اوکین باهاش 

بعدم تربیت داریم میکنیم همش دو ماه و خورده ایشه بشین و دست راست و چپ و بچرخ و بلده البته که اینا مقدمه فرمان پذیرشدنشه اما واکسناش تموم شه مربی میگیریم چون تایممون کمه 

قبول دارم کنیاز به فضا دارن اما اکثر اقواممون دارن خیلی اوکین باهاش  بعدم تربیت داریم میکنیم ه ...

اگر راحتین ک مشکلی نداره 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
اشکال ندارع دارید ولی چجور انقد رسیدگی میکنید اصلا درک نمیکنم

باید عشقشو داشته باشید بعدم اینکه حس علاقه به سگ و به فرزند فرق داره 

درسته سگ رسیدگی میخواد اما نه اندازه بچه🥴

مثلا وقتی باهاش میری بیرون زود خسته نمیشه ،گریه نمیکنه بگه اینو میخوام اونو میخوام،تو خونه هرثانیه یه گند بالا نمیاره بخوایم تمیز کنیم.سختی سگ داشتن فقط تولگیشه بزرگ میشه فقط عشقش میمونه دیگه زحمت خاصی نداره جز اینکه غذا بذاری جلوشو یکی دوماه یه بار ببریش حموم 

برس کشیدن روزانه موهاشم که خیلی حال میده کار به حساب نمیاد