2777
2789
عنوان

کیا سگ نژاد ژرمن دارن لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 80 پست
گربه بهترین چیزه نه سر و صدا داره نه کثیفی همش هم میخوابه=)

باید برای گربه نوکری کنی🤣🤣🤣

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
تو خونع نگهش ندارین  مربی هم بگیرین براش

دوز اخر واکسنش مونده نمیشه برد بیرون

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف وقت,عمر و انرژیتون برا سگ میزارید هر چیزی جای خودشو داره کاش بفهمیم جای سگ توی خونه نیس,شما یک انسانید اشراف مخلوقات خداوند تمام مخلوقات رو برای شما افریده و شما رو برای خودش ارزش و اندازه شما با خدا بودنه 

بجا اینکه سگ در خدمت شما باشه شما در خدمت سگی 

بابا صداشون از یه اتاق اونورتر نمیره=)

از طبقه ی سوم تا پارکینگ میاد 

همه ی گربه ها مثل هم نیستن . کلا هر موجودی سبک رفتاری و شخصیتی خودشو داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

توله اش دیگه دندون در میاره . باید بهش دندونی مخصوص بدی . فقط حواست باشه دندونی کنده نشه چون ممکنه ...

اینارو میدونم گفتم یه سگ دیگه دارم 

دندونی ام داره 

اما انگار نه انگار میخواد قورتمون بده😁

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
من که دوست دارم مشکلی ندارم😋

منم عاشقشم دو تا بزرگ کردم تا الان😂 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
واقعا خیلی جالبه انگار کلا آدما دو دستن آدمای سگ دوست و آدمای گربه دوست😂😂😂

دقیقا

حیف وقت,عمر و انرژیتون برا سگ میزارید هر چیزی جای خودشو داره کاش بفهمیم جای سگ توی خونه نیس,شما یک ا ...

کاش بفهمید عقاید افراد و سبک زندگیشون متفاوته و لزوما هرکسی باور و عقیده ی شما رو نداره . کاش بفهمید مسواک و لباس زیر و عقاید هرسه شخصی و خصوصیه و کسی حق نداره چیزی رو به بقیه تحمیل کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره اینم هست . ولی باز من گربه هارو ترجیح می‌دم😆😂🤩

من چون هم سگ دارم هم گربه و هم پرنده خیلی برام فرق ندارن . همشون عشق و عزیزدلمن 

اینارو میدونم گفتم یه سگ دیگه دارم  دندونی ام داره  اما انگار نه انگار میخواد قورتمون بد ...

برا ما هم دو رگه ژرمن دابرمن بود تا بزرگ شد همین بود بعد که بردیمش باغ خوب شد الانم مریض شده پاهاش بی جونه دکترم تشخیص نداده چشه😔

اینارو میدونم گفتم یه سگ دیگه دارم  دندونی ام داره  اما انگار نه انگار میخواد قورتمون بد ...

دستتو ابدا نکش

چون بازی و بکش بکش حساب میکنه و خوشش میاد از این کار

خیلی آروم بزن رو دماغش و بگو نه 

سعی کن چشمات رو ازش ندزدی و نخندی و قاطع باشی