2777
2789
عنوان

کیا سگ نژاد ژرمن دارن لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 80 پست
خدای من 😍خوبان همه جمعن

هشتگ بچه هام 😍😘

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها به جای بچه دار شدن اونو انتخاب کردی

نه من یه دختر سه ساله دارم 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
هشتگ بچه هام 😍😘

عزیزم درمورد پودل یه سوال کردم میخونی جواب بدی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
اها خدا حفظش کنه

ممنونم عزیزم

پودل مام توی هست  با پودلمونم مشکلمون اینه وقتی رو زمین بشینم یا مبل فرق نداره خونه باشیم یا م ...

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پودل مام توی هست  با پودلمونم مشکلمون اینه وقتی رو زمین بشینم یا مبل فرق نداره خونه باشیم یا م ...

پودل همینه 

بینهایت وابسته اس و خوشش نمیاد کسی رقیبش شه 

من بین بچه هام پودلم همش بهم میچسبه . کافیه همسرم اون یکی سگ یا گربه ها رو ماساژ بده . این میاد وسط که اونا رو ول کن ، منو ماساژ بده . باید به دخترت بگی این نازه و حس رقابت رو براشون برداری . کار سختی هم هست

اشکال ندارع دارید ولی چجور انقد رسیدگی میکنید اصلا درک نمیکنم

از چه نظر رسیدگی ؟

من هم سرکار میرم هم درس میخونم .هم جز این چهار تا کلی پرنده و آکواریوم و اینا هم دارم

به تمام کارام میرسم 

واقعا خیلی جالبه انگار کلا آدما دو دستن آدمای سگ دوست و آدمای گربه دوست😂😂😂

مثل پسر دوستا و دختر دوستا😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اره خب علاقه داری من واقعا از حیونا تنفر دارم  علاقه که باشه همه چی آسون میشه

من نسبت به بچه ها این حسو دارم 😑

البته تنفرم آزار رسوندن نیست فقط جایی که بچه باشه نمیرم

خدااااااا