اره گلم دختر من ۲ ماهش که شد زردیش رفت یهو تا قبلش انگار زدچوبه سیاه بود یهو سفید شد به منم گفتن فاویسم داره ولی چهار ماهگی که ازمایش قطعی دادیم گفتن نه دیگه نداره فهلا تا چهار ماهگی نخور باقلا جایی هم بود نبر بچه رو تا چهار ماهگی ازمایش بدی ایشالله نداشته باشع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من زردیش نمیرفت دکتر سونو کلیه نوشت براش بردیم کلیه سمت چپ نابجای لگنی بود
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پسرمن چهل روزش بود ولی زردی داشت .چندبار تست گرفتم ..دکتر گفت اشکالی نداره خودش رفع میشه .خودش رفع شد وقتی ۱۵روزش بود ۱۰بود زردی اش
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
شیر خشکم بهش بده دفعش بیشتر بشه زودتر از بدنش خارج میشه
با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢 میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض. گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
عزیزم ببر حجامت کن.من کادر درمانم.کلی دارو دادم تغییرچندانی نکرد به توصیه تجارب مامانای این سایت بردم حجامت پیش پزشک متخصص طب سنتی خراش کوچیک میزنه بدون بادکش.در عرض یه روز خوب شد به لطف خدا...
ببین دیگه از طفل معصوم خون نگیر. مگه یذره بچه حودش چقدره که هی راه به راه ازش خون میگیرن. پرسو جو کن ببین کدوم بیمارستان دستگاهش رو داره با دستگاه برات بگیرن. یچیزی مثل همین دماسنج لیزری هستش
منم سر بارداری اولم زردی بچم زودی خوب شد طول نکشید.الانم باردارم کسی میدونع چی بخوریم که بچمون زردی ...
هرچند میگن تاثیری نداری ..ولی انار .عرق کاسنی عرق خارشتر چون سرده میگن خوبه..من خوردم بچه ام زردی هم گرفت ولی کم نیاز به دارو نشد
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...