2777
2789

همه میگفتن خوشگلم خیلی خاستگار داشتم خیلیا جدی دوسم داشتن من خر چون شوهرمو از قبل دوست داشتم اومد خاستگاری قبولش کردم از شهر رفتم تو یه ساختمون تو روستا با خانوادش هرروز داستان داشتم با خانوادش گفتم خونرو جداکن گفت پول ندارم طلاهامو فروختم که یه خونه کوچیک اجاره کنه!باز پول نداشت توقعاتمو کم کردم حتی خودم پول قسط و وامشو میدادم از کار خودم یا طلاهام تهشم باباش مرد گفت یا پس برمیگردیم تو ساختمون ننم یا که جدامیشیم گفتم باشه پس رفتم باهاش  دیگه شبا دیر می اومد خونه کم کم مشکوک شدم دوستم فهمیده بود شوهرم چ غلژایی میکنه غیر مستقیم گفت دیگه  همین باعث شد پیگیر شم فهمیدم زن میبره باغ با دوستاش😭😭 میگفت با دوتا دختر میرفتن یکیش چهل ساله یکیش ۲۸ من ۲۳ سالم بود

از روز اول عقد با دوست دختر دوران دانشگاهش بود بعد فهمیدم باهاش بهم زد به من میگفت نه فقط همکلاسیمه بعدم همش چشمش دنبال دختره بود دختره هم شوهر کرده بود دنبالش بود یه دوست مشترکشون گفته بود به دختره بگو غلط کردم برگرده.یبارم انگار با یه زن داغون محجبه دوست شده بود زنه شوهر و بچه داشت خیلی داغون بود اونم گردن نگرفت

چرا اخه اینجوری بود ازدواج کرد من خاستگار داشتم با یکی دیگه ازدواج کرده بودم شاید خوشبخت بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات بد 

تو مشکلی نداری عزیزم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

شما مشکل نداشتید همسرتون هیزه متاسفانه و تنوع طلب. این حرفو یه مرد تنوع طلب گفته که همیشه که نمیشه چلوکباب بخورم گاهی هم دوست دارم کشک بادمجون بخورم😑 نمیدونم کجا شنیدم تو یه فیلم بود یا کسی نقل قول کرد ولی دقیقا شرح حال مردهای کثیف و هیز و تنوع طلب هست کاری به زیبا بودن زن ندارن دوست دارن همه رو امتحان کنند بی شرفا😑

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عادت کرده یجورایی تنوع طلب شده و دلش میخواد زنای مختلف و امتحان کنه

البته عشق و عاشقی نیست،، راب طه فقط..

با خودش حرف میزنی ،گردن میگیره؟

بعید بدونم بتونه تغییر کنه مگر واقعاااا پشیمون باشه

تو عم باید ببینی بااین موصوع میتونی کنار بیای یا نه

خیانت دلیل نمیخاد خیانت ذات میخاد ک تو این زمونه بلا نسبت خانمای سایت نه بعضی آقایون دارند نه خانما پس مشکل از شما نیست گلم فقط خدا لعنت کنه شیطان رو ک آدم رو اسیر همچین دامی میکنه 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️