2777
2789
عنوان

کسی بوده زردی بچه اش بعد یک ماه خوب نشده باشه؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5012 بازدید | 64 پست
اره گلم دختر من ۲ ماهش که شد زردیش رفت یهو  تا قبلش انگار زدچوبه سیاه بود یهو سفید شد   به ...

بخاطر فاویسم بود که زردی داشت؟

چیز خاصی نخوردی یا بهش ندادی؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا فردا می‌خوام برم

حجامت نکن .داروگیاهی هم نده معده بچه داغون میشه...فقط هرچه دکترمتخصص گفت انجام بده مطمئن باش بدشو نمیبینی

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بخاطر فاویسم بود که زردی داشت؟ چیز خاصی نخوردی یا بهش ندادی؟

گفتن بخاطر  فاویسم زردیش پاین نمیاد  والا بهش اب انار شیزین دادم  لیمو شیرین بهش دادم  البتهه کماااا   دو سه قطره   حتی حجامت لاله گوش انجام دادیم   چند روز بستری بیمارستان هی اومد پاین  و دوباره رفت بالا  بالا مثلا میشد ۸  دوباره تو ۲۵ روزگی ۱۲ بود   دیونم کرد  این بچه   دیگه نذر  امام رضا کردیم  یه گوسفند بردیم دادیم   شوهرم خیلی اعتقاد داره   خلاصه تا دوماهگی زردیش خوب شد  و چهار ماهگی معلوم شد فاویسم نداره    اگرم داشته رفع شده تا چهار ماهگی