2777
2789
عنوان

کسی بوده زردی بچه اش بعد یک ماه خوب نشده باشه؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5012 بازدید | 64 پست

منم سر بارداری اولم زردی بچم زودی خوب شد طول نکشید.الانم باردارم کسی میدونع چی بخوریم که بچمون زردی نگیره؟

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی روز ۱۳ بروز ۱۵   ی روز ده.

ده که خوبه

ولی پونزده یه کوچولو بالاعه.اونم برای لچه هفت هشت روزه

بچه ۲۰ روزه دیگه بیشتر میخوره دفعش بیشتره

ببرش ی متخصص کودکان درست حسابی. ولی بنظرم‌نگرانی نداره. صورتش تا چهل روز دوماه زرد هست ولی خطر بعیده داشته باشه

فاویسم اش هم‌کم کم بایو حواس ات باشه از اواسط فروردین تا اخر خرداد جایی ک باقالی هست نری اصلا ک خیلی کارت سخت‌میشه

از کجا متوجه شدی؟

دكتر آزمايش كلي براش نوشت وقتي جوابش اومد گفت هيچ مشكلي نداره علت زرديش هم شير خودته

اينم گفت كه به هيچ عنوان از شير خودم منعش نكنم

ببين بچه هاي من زرد بودنااا يعني از دور متوجه نيشدي سفيدي چشما كه زرد چوبه 

وااااي ارل صبح كه بيدار ميسدن بيشتر بود

چیکار میکردی ؟ آزمایش ؟ دارو؟

اول که ۵ روز بیمازستان بستری بود 

اوردیم خونه یکی دوروز بعد دوباره رفت بالا 

دوباره بیمارستان و دستگاه تو خونه 

کارمون شده بود بیمارستان رفتن و ازمایش دادن و سوراخ شدن بجه

حتی حجامتم بردم بچه رو

اب لیمو شیرین و اب انارم دادم بهش در حد چتد قطره

نمیدونم ترنجبین و شیر خشت و شستن بدنش با سدر و لخت کردنش زیر نو افتاب عصرو و نخوردن گرمیجات توسط خودمو.... 

هرچی که هرکی گفت انجام دادم 

دیگه رفتیم یه دکتر دیگه گفت بیلی توتالش رو ۳دهمه برو خونه بشین تا کم کم خودش بیاد پایین انقدر الکی بیمارستان نرو

فقط قطره بیلی ناستر دادم بهش و خودش کم کم اومد پایین  

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

منم سر بارداری اولم زردی بچم زودی خوب شد طول نکشید.الانم باردارم کسی میدونع چی بخوریم که بچمون زردی ...

من هرچی بگی خوردم. دوقلو ها یکی شون‌گرفت یکی شون‌نگرفت😐 الان‌همه میگن خنکی بخور گرمی نخور. ولی من‌خودم از سردی زیاد قشارم افتاد بدحال شدم.سر سوزنم‌تاثیر نداشت. فقط بچه خودش باید شیر زیاد بخوره. شیرخشک باید بخوره روزای اول

زردی شیر زردی خون؟

بعضی وقتا زردی از شیر مادره. ک اگه دکتر تشخیص بده گاهی میگه ی ۲۴ساعت ب بچه شیرخشک بدین ک زودتر رفع بشه

زردی ک بچه ها اوایل دارن مال خونه ک میخواد تصفیه بشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ده که خوبه ولی پونزده یه کوچولو بالاعه.اونم برای لچه هفت هشت روزه بچه ۲۰ روزه دیگه بیشتر میخوره دف ...

دعا کن زودی تموم شده زردی، خسته شد بیچاره.منم از نگرانی 

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
منم سر بارداری اولم زردی بچم زودی خوب شد طول نکشید.الانم باردارم کسی میدونع چی بخوریم که بچمون زردی ...

من تا حایی که خوندم در موردش زردی اولیه به خاطر گروه خونی مادر و بچه بیشتر این مشکل پیش میاد ربط چندانی به خوراکی نداره 

ولی زردی که بعد از چند روز از تولد پیش میاد به خاطر گرمیجاتو شیر مادره 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اول که ۵ روز بیمازستان بستری بود  اوردیم خونه یکی دوروز بعد دوباره رفت بالا  دوباره بیما ...

هوووف. واقعا سخته.

بستری دستگاه چی بخوری چی بخوره....

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

پسرم دو ماه تمام زرد بود

آخرش با قطع موقت شیر مادر دو شبه خوب شد

دوروز شیر نده شیر خشک بده برطرف میشه

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!