2777
2789

خیلی واجبه 😭 باید پاک بشه😩 فارسی هست تو اینترنت همش به انگلیسی یاد داده😱😩

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

حذف اکانت دائمی

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

خب برو تو تنظیماتش حذف کن دیگه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فارسی هست خب راحت تره که برو حریم خصوصی حذف اکانت رو پیدا کن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اگه فارسی هست خب راحت تره که برو حریم خصوصی حذف اکانت رو پیدا کن 

واقعآ هر چی میزنم نمیشه میخوام دائمی حذف بشه

یه مدت موقت حذف کن شاید بعداً خواستیش

واجبه نمیخوام باشه با شماره کسی رفتم نمیخوام بفهمه😭😭

من تو گوگل زدم حذف اکانت یه سایت اومد بالا بعد تو سایت نام کاربری اکانت رو زدم  یه سری مراحل د ...

منم رفتم شماره رمز کاربری که میزنم هی ارور میده

واقعآ هر چی میزنم نمیشه میخوام دائمی حذف بشه

الان برا من کار نمیکنه وگرنه پیدا میکردم برات شات میدادم

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
منم همین کارو کردم 

سایتش ندارید

الان برا من کار نمیکنه وگرنه پیدا میکردم برات شات میدادم

قربونت