2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید هرکاری میکنم اینستا حذف نمیشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6888 بازدید | 25 پست
https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

عزیزم بزن رو این لینک آیدی و پسوردو وارد کن بعد چند تا گزینه میاد که چرا میخواید اکانتو پاک کنید گزینهsome thingsرو انتخاب کن یه کادر قرمز میاد اگه اشتباه نکنم بزنی روش اکانتت پاک میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که یادم میاد از تو خود صفحه ات نمیتونی حذف بکنی

گوگل سرچ کن دیلیت اکانت اینستاگرام و بقیه مراحل را برو

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
عزیزم بزن رو این لینک آیدی و پسوردو وارد کن بعد چند تا گزینه میاد که چرا میخواید اکانتو پاک کنید گزی ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
پس رمز و اشتباه میزنی حتما

نه درست میزنم

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
تا جایی که یادم میاد از تو خود صفحه ات نمیتونی حذف بکنی  گوگل سرچ کن دیلیت اکانت اینستاگرام و ...

وای ممنون عزیزم مرسی

ببین همون تنظیمات که میزنی پایینش نوشته دیگه خروج از حساب

یا اونجوری کامل پاک نمیشه؟😕

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ببین همون تنظیمات که میزنی پایینش نوشته دیگه خروج از حساب  یا اونجوری کامل پاک نمیشه؟😕

ممنون عزیزم😘

ممنون عزیزم😘

خواهش میکنم😁

اگه پیدا کردی و حذف کردی بهم بگو 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
خواهش میکنم😁 اگه پیدا کردی و حذف کردی بهم بگو 

باشه عزیزم ممنون😘😘🌹