2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 100 پست
 قوی باش نذار کسی ظلم کنه بهت...اوووف سخته بخدا خیلی خیلی...هنوز بعد چن سال کنار نیومدم🖤

🥺🥺🥺 عمه هام کلا کاری کردن داداشام ازم دلسردن منو مث قبل دوس ندارن با حرفایی الکی ک پشت سرم گفتن این خیلی عذابم میده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
🥺🥺🥺 عمه هام کلا کاری کردن داداشام ازم دلسردن منو مث قبل دوس ندارن با حرفایی الکی ک پشت سرم گفتن ا ...

داداشات یعنی خواهرخودشون نمیشناسن ک با حرف اونا زود شمارو شماتت میکنن..اخه از خواهر برادر نزدیکتر کسی هس..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک عزیزممم برسی ب آرزوهای قشنگت❤️

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
داداشات یعنی خواهرخودشون نمیشناسن ک با حرف اونا زود شمارو شماتت میکنن..اخه از خواهر برادر نزدیکتر کس ...

داداشم میبینن اونا بزرگترن حتما راس میگن هیچ وق نیومدن حرفایی ک اونا راجبم میزنن رو از‌خودم بپرسن😞

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تولدت مبارک عزیزممم برسی ب آرزوهای قشنگت❤️

مرسی مهربووونم ♥️😍😘💋

تولد مبارک به امید روز های شاد برای تو

ممنوووون قشنگم همچنیییییییین برای تو 💋

یادمه تولد دوسال پیشم بابام بیمارستان بود و ۲۰ درصد ممکن بود زنده بمونه خودمم از اون ور مریض بودم(: چقدر روز بدی بود اون روز یادمه همهههه بهم زنگ زدن و تبریک گفتن و چقدررر من حالم بد تر شده بود ک اینا از روی دلسوزی این کار هارو میکنن لعنت ب این دنیا ک فقط وقتی ک میدونی قراره از دست بدی یاد بقیه میوفتی(:

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
عااای تولد تولد تولدت مبارک... شما بلوچی کدوم شهر زندگی میکنین?

قربونت برم خوشگلم ♥️😍💋😘 اره جانم بلوچم و خاش زندگی میکنم 

توهم بلوچی؟؟