2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 100 پست
عزیزم تولدت مبارک  انشالله صد و بیست ساله بشی  با آرزوی بهترین ها واسه تو گلم

ممنون مهربوووون‌من 🥺💋 همچنین فداتشم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم خوشگلم ♥️😍💋😘 اره جانم بلوچم و خاش زندگی میکنم  توهم بلوچی؟؟

نه فقط چن ماه پیش اومدم چابهار و خب قوم بلوچ خیلی برام جذاب بود حقیقتش دارم یه مقاله راجبش مینویسم اگه دوس داشتی راجب خودتون برام یکم بگی بهم درخواست بده خوشحال میشم...

یادمه تولد دوسال پیشم بابام بیمارستان بود و ۲۰ درصد ممکن بود زنده بمونه خودمم از اون ور مریض بودم(: ...

دقیقاااا🥺 بمیرم برای دل مهربونت خواهری درکت میکنم😘💋

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

تولدت مبارکککک  دختر بلوچ ناز    

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
مرسی عشق💋🥺

-اگر سخن میانِ من و تو پایان یافت و راه‌های وصال قطع شدند و جدا و غریبہ گشتیم، از نو با من آشنا شو وگرنه ما همانیم که بودیم و محبت باقیست .

امیدوارم دلت نگیره و شاد باشه حتما یه جایی از دنیا کسی به فکرته و تو تنها نیستی 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
تولدت مبارک گلم.ان شاءالله بهتربن کادو رو خدا بهت بده

من دورت بگردم 🥺💋 بهترین کادو رو خدا بهم ب ی نینی چندماه پیش بهم داد 

ان شاالله بهترینا نصیبت و‌رنگ غم نبینی 💋😘

من دورت بگردم 🥺💋 بهترین کادو رو خدا بهم ب ی نینی چندماه پیش بهم داد  ان شاالله بهترینا ...

فداتشم.بوس بهت.ان شاءالله🥰❤💋

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
نه فقط چن ماه پیش اومدم چابهار و خب قوم بلوچ خیلی برام جذاب بود حقیقتش دارم یه مقاله راجبش مینویسم ا ...

ای جااااانم چ‌خوووووب خوشحال میشم بتونم بهت کمکی بکنم فداتشم🥺💋😍

دقیقاااا🥺 بمیرم برای دل مهربونت خواهری درکت میکنم😘💋

خدانکنه

ولی یادم نمیره چ حرف ها ک بم نزدن گفتن ک دختر تو باید قوی باشی چرا اخه تشنج کردی(: و اونا ک فک میکردن من از دست رفیقم ناراحت شدم و تشنج کردم(:

نمیدونستن من افسردگی دارم نمیدونستن چقدددر فشار رومه نمیدونستن چقدر درسام افت کرده(: مامانمم بم گفته بود ک تو برای جلب توجه خودت زدی ب مریضی(: هعی... لعنت ب اون هفته هایی ک میرفتم مدرسه و همه حالم و میپرسیدن...

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
تولدت مبارکککک   دختر بلوچ ناز      

قربووونت برم خوشگلم 🥺♥️💋😘

-اگر سخن میانِ من و تو پایان یافت و راه‌های وصال قطع شدند و جدا و غریبہ گشتیم، از نو با من آشنا شو و ...

مرسیییی از پیام قشنگت 🥺 شما نی نی سایتتی های عزیزم خییییلی با محبت و مهربونین عاشقتونم بخدا🥺♥️💋