2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

2310 بازدید | 100 پست

امروز تولدمه ولی وحشتناک دلم گرفته 

پیش ما بلوچا جشن تولد مرسوم نیس و خودمم هیچ وق دوس نداشتم تولد بگیرم ولی هرسال تولدم خوشحال بودم ک تولدمه ولی پارسال و امسال دلم وحشتناک گرفته احساس تنهایی میکنم گریه ام میگیره و همش اهنگ دپ گوش میدم و ی بغض وحشتناک بزرگ دارم 🥺 شاید بخاطر اینه ک کسایی رو ک دلم میخواد کنارم باشن نیستن و این شب تولدم بیشتر از همه ازارم میده🖤

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

زادروزت مبارکت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی تولد نمی‌گیرین؟؟

ن اصلا جدیدا برا بچه ها میگیرن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مبارکه عزیزمممم انشالله جزو بهترین سال های زندگیت باشه قشنگ ب چیزای نارحت کننده م فک نکن❤️

ممنون مهربونم 🥺❣️ خیلی سختیا کشیدم دلمم نمیخواد بهشون فکر کنم ی چیزی مربوط ب گذشته اس دلم میخواد تو همون گذشته بمونن ب اینده فکر کنم ولی از اینده میترسم 🙁🖤

تولد مبارک عزیزدلم برسی ب ارزوهات🙂💓✨

مرسی قشنگم 🥺♥️

ممنون ژینا جان🥺♥️

(( همیشه پای یک جاری در میان است 🥴 ))

ببخشید تاپیک این ساعت قفل شد ( گور به گور  شدن مادر شوهر اسی ) 

اومدم بگم کمترین صبر خدا ۴۰ سال است ، اگه میخوای تقاص پس بدن ( جاری یا دختر عمه هات یا هر کی ) = به مدت ۷ روز بعد از نماز اول وقت صبح ؛ زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون ( به عن ذکری که رسیدی اون دشمن احتمالی رو نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری و بگو خدایا و کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقه ی دعای علقمه رو  بخون و بعد دعای معراج بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج ) البته بعد از سایر نمازها هم میتونی بخونی . علقمه باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن.  به مدت ۷ روز ( کاربری میگفت به مدت ۷ روز ، من سه بار انجام دادم { یعنی سه تا هفت روز } و کسی که برام جادو گرفته بود هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو

(( همیشه پای یک جاری در میان است 🥴 )) ببخشید تاپیک این ساعت قفل شد ( گور به گور  شدن مادر ...

وای جدی عزیزم؟؟؟؟🥺🥺 

باور میکنی با اینکه بی گناهیم ثابت شد جلو همه ولی من از ابرویی ک اول ازم بردن هیجا نمیرم حس میکنم بهم نگاه بد دارن فامیلا از همه بدتر کتک هایی ک خوردم خییییلی ازارم میدن خییییلی اونم با سیم کابل ک پشتم زخم بود و کبود و سرم از شدت لگد هایی ک خورده بودم ورم کرده بود خیلی شرایط وحشتناکی بود با اینکه میدونستن بیگناهم ولی بزور میخواستن ثابت کنن ب سرم

از نماز صبح امروز شروع میکنن ب خوندن و ان شاالله جواب بگیرم🥺ی دنیا ممنون قشنگم 💋♥️😘

وای جدی عزیزم؟؟؟؟🥺🥺  باور میکنی با اینکه بی گناهیم ثابت شد جلو همه ولی من از ابرویی ک اول از ...

همون کاربر هم میگفت من ۳ بار انجام دادم ۳ تا ۷ روزه ( البته یه عده میگن ۲۵ روز یه عده میگن ۴۵ روز اما مشهور ۷ روزه ) میگفت بعد از ۲ ماه طرف به خاک نشست مخصوصا اونی که طلسم خریده بود واسم هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو

همون کاربر هم میگفت من ۳ بار انجام دادم ۳ تا ۷ روزه ( البته یه عده میگن ۲۵ روز یه عده میگن ۴۵ روز ام ...

خیلی جالبه این برام اخه اولین باره میشنومش جانم 🥺