2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 100 پست
اخه چطور گردن تو انداختن؟ جاریت هر غلطی کرده چرا اسم تورو الکی گرفته

(عموی جاریم شوهره خواهرشوهرمه ) میخواستن زندگی خواهرشوهرم لطمه نبینه انداختن گردن من 🥺الان با جاریمم خیلی خوبن و‌رفت و امد میکنن و منم با همه اشون قطع رابطه کردم هرجا همو میبینیم برام قیافه میان😞

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرت خیلی بی ملاحظه و دهن بینن..یکطرفه قضاوت نمیکردن ازتون‌میپرسیدن بعد تحقیق میکردن تا حقی ...

ازم ن پرسیدن ن تحقیق کردن کلا رفتاراشون با همه فرق میکنه خانواده شوهرم ولی خدای منم بزرگه جانم♥️ بعد اون جریان ک شوهرم قهر بود هرجاااا مینشستن میگفتن برادرمونو با دعا و‌جادو از ما دلسرد کردن 🥺 خب شوهرم رفتارا و قضاوت های بیجاشونو دیده بود و دید من واقعا گناهی ندارم پشتم واستاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
همون جاریتون نسبت نزدیک داشته ک حرفشو باور کردن😕

بابای جاریم پسرعمه شوهرم میشع ولی من دخترداییشون بودم 

ولی اگ منم مث جاریم بابا داشتم از ترس بابام چیزی نمیگفتن و‌تقصیرا رو الکی الکی گردن من نمینداختن 

ی دختر وقتی بدبخت میشه ک بابا نداشته باشع🖤

ازم ن پرسیدن ن تحقیق کردن کلا رفتاراشون با همه فرق میکنه خانواده شوهرم ولی خدای منم بزرگه جانم♥️ بعد ...

خداروشکر شوهرت بادرک فهم هست جلو خانواده ش وایستاد🥰جاریتم ب این ماه مبارک تقاص تهمتش پس میده ماه پشت ابر نمیمونه یه روزی رسوا میشه

عزیزم فقط متوجه نشدم جاریت چی گفته درموردت ک تو مقصر شدی...اخه اون دوس پسر داشته احمق 

جاریم ب اونا گفته این پسره مزاحمم بوده و پسره  رو ستاره (ک منم) بهش گفته مزاحم من بشع و پسره کلا با ستاره رفیقه و بهم زنگ میزده و‌تحدیدم میکرده 🥺 من اون پسره رو ب زندگیم‌ ندیدم و بعدشم من گوشی نداشتم روزا تو خونه تکو تنها بدون گوشی بودم شوهرم سر کار (ما تو ی ساختمونیم ک جاریم واحد روبرویی منه)

خداروشکر شوهرت بادرک فهم هست جلو خانواده ش وایستاد🥰جاریتم ب این ماه مبارک تقاص تهمتش پس میده ماه پش ...

اره چون شوهرم پاکی و‌مظلومیت منو دیدع بود🥺🥺 

ان شاالله من فق ب همین امید زندگی میکنم ک ی روزی رسوا بشه جلو همه

منم بابای عزیزمو از دست دادم همدردیم🖤🖤🖤

بمیرم برا دلت 😞🖤🖤 زندگی بدون حمایت و پشتوانه بابا خیییییلی سخته همه سر ادم ظلم میکنن

خدا رسواش کنه احمق دروغگو رو..چقد بی وجدان بوده 

الهیییی امین مهربونم 

خیییییلی فق خودش مهمه بقیه براش مهم نیستن الکی و نا حساب ابروی منو ریخت😞 برادرشوهرام همون اوایل این جریان هرجا منو میدیدن صورتشونو اونوری میکردن اصن سلام نمیدادن و‌این خییییلی برام سخت بود اما الان عادی شده و من دیگه خودمم نمیخوام با خانواده شوهرم روبرو بشم 

شوهرمو بعد سه ماه فرستادم رف باهاشون اشتی کرد ولی من نرفتم