پیش ما بلوچا جشن تولد مرسوم نیس و خودمم هیچ وق دوس نداشتم تولد بگیرم ولی هرسال تولدم خوشحال بودم ک تولدمه ولی پارسال و امسال دلم وحشتناک گرفته احساس تنهایی میکنم گریه ام میگیره و همش اهنگ دپ گوش میدم و ی بغض وحشتناک بزرگ دارم 🥺 شاید بخاطر اینه ک کسایی رو ک دلم میخواد کنارم باشن نیستن و این شب تولدم بیشتر از همه ازارم میده🖤
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اخه چطور گردن تو انداختن؟ جاریت هر غلطی کرده چرا اسم تورو الکی گرفته
(عموی جاریم شوهره خواهرشوهرمه ) میخواستن زندگی خواهرشوهرم لطمه نبینه انداختن گردن من 🥺الان با جاریمم خیلی خوبن ورفت و امد میکنن و منم با همه اشون قطع رابطه کردم هرجا همو میبینیم برام قیافه میان😞
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانواده شوهرت خیلی بی ملاحظه و دهن بینن..یکطرفه قضاوت نمیکردن ازتونمیپرسیدن بعد تحقیق میکردن تا حقی ...
ازم ن پرسیدن ن تحقیق کردن کلا رفتاراشون با همه فرق میکنه خانواده شوهرم ولی خدای منم بزرگه جانم♥️ بعد اون جریان ک شوهرم قهر بود هرجاااا مینشستن میگفتن برادرمونو با دعا وجادو از ما دلسرد کردن 🥺 خب شوهرم رفتارا و قضاوت های بیجاشونو دیده بود و دید من واقعا گناهی ندارم پشتم واستاد
عزیزم فقط متوجه نشدم جاریت چی گفته درموردت ک تو مقصر شدی...اخه اون دوس پسر داشته احمق
جاریم ب اونا گفته این پسره مزاحمم بوده و پسره رو ستاره (ک منم) بهش گفته مزاحم من بشع و پسره کلا با ستاره رفیقه و بهم زنگ میزده وتحدیدم میکرده 🥺 من اون پسره رو ب زندگیم ندیدم و بعدشم من گوشی نداشتم روزا تو خونه تکو تنها بدون گوشی بودم شوهرم سر کار (ما تو ی ساختمونیم ک جاریم واحد روبرویی منه)
خیییییلی فق خودش مهمه بقیه براش مهم نیستن الکی و نا حساب ابروی منو ریخت😞 برادرشوهرام همون اوایل این جریان هرجا منو میدیدن صورتشونو اونوری میکردن اصن سلام نمیدادن واین خییییلی برام سخت بود اما الان عادی شده و من دیگه خودمم نمیخوام با خانواده شوهرم روبرو بشم
شوهرمو بعد سه ماه فرستادم رف باهاشون اشتی کرد ولی من نرفتم