2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68121 بازدید | 1231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رو کردن موش ازمایشگاهی ! اونسری میگفت شیر بز و شتر بده . من دادم بدتر شد . با دعوا گفت من گفتم فق ...

اصلا هیچی حالیشون نیس دربارع این تب هیچی نمیدونن همچی دارن روی بچه های ما امتحان میکنن این پرهیزاتشونم الکیه الکیه 

سلام به دوستان،  دختر من هم مشکل تب دوره ای داره، البته تازه متوجه شدم، بردم دکتر روماتولوژی، ...

پردنیزیلون من ندادم ...میگن سریع تب قطع میکنه...ولی فاصله تباشو کم میکنع اگ هرماه باشع میشه هر دوهفته ب بچت پردنیزیلون ندی بهتره

فعلا که خیلی خفیفه ۵سی سی بروفن میدم ۶،۷ ساعت کنترل میشه

دخترمتم هروقت تب میکنه یهو بالا نمیره شب اخر شب ک مثلا پروفن مبدم تا ظعر روز بعد دیک تب نمیکنه بعد اون دیگ ۶_ساعتی تب میکنه با پروفن 

بنظرمن بزدن پیش رومانولوژی الان دبگ چیزی جز استرس براخودمون نداره کاری ک برامون نمبکنن فقط چرت و پرت میگن ....الان ک تسخبص مارشال دادن برا بچه هامون دبک ببریم روماتولوژی ک چی بشه بهترین کار همین ادامه هومیو پاتیه وندادن کورتون برای موثر شدن داروهای هومیو 

پردنیزیلون من ندادم ...میگن سریع تب قطع میکنه...ولی فاصله تباشو کم میکنع اگ هرماه باشع میشه هر دوهفت ...

انه  سه سری قبل ، که تب کرد ۵ روز طول کشید ، بعد از ۵ روز دیگه توان راه رفتن هم نداشت

انه  سه سری قبل ، که تب کرد ۵ روز طول کشید ، بعد از ۵ روز دیگه توان راه رفتن هم نداشت

دخترمنم همینه ولیرمن تاخالا پردنیزیلون ندادم و نمبدم هر ۳۵روزی تقریبا تب میکنه و لوزه هاش خیلی ملتهب و دون دون سفید میشه 

دکتر هومیوپاتی خوب سراغ دارین، تو تهران؟

من دکتر دخترم دکتر فاطمی مهر سمنانه مجازی ویزیت میکنه و دارو میفرستع فعلا من تازع شروع کردم ولی سابقه ی خوبی داره دکتر فاطمی مهر تو درمان تب مارشال

من دکتر دخترم دکتر فاطمی مهر سمنانه مجازی ویزیت میکنه و دارو میفرستع فعلا من تازع شروع کردم ولی سابق ...

ممنون عزیزم، دلم واسه بچه خیلی میسوزه، هر ۱۲ روز تب ، ۷ روز خوبه ، دوباره میوفته، اخه چه گناهی دارن طفلیا

بعد چند روز باز تب کرده؟؟؟پرهیزات هومیو رو انجام میدین؟؟؟؟

دفعه قبل ۱۰۰ روز شد فاصلش این دفعه ۵۳ روز

یعنی دوماهم نشد😞

اما به نظرم تبش خفیف تر از قبله

بهش آزیترومایسنم میدم شاید بخاطر اونه