2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68145 بازدید | 1231 پست
به دکترتون زنگ بزنید بگید که قضیه فرق داره مارشال نیس عفونته‌ شاید ترکیب داروشو عوض کنه برا عفونت ...

دوره سوم گفتم مارشاله ک داروهاش دیروز رسیدن فعلا هنوزم صدردصد نمیدونم چیه تا ببیتم ماه دیک وضعیتش چجوریاس و جراح حلق و بینی چی میگه ....

دوره سوم گفتم مارشاله ک داروهاش دیروز رسیدن فعلا هنوزم صدردصد نمیدونم چیه تا ببیتم ماه دیک وضعیتش چج ...

هرچی که هست به عفونت ربط داره چه مارشال باشه چه نباشه

دیدی اینایی که به بچشون کورتون میدن میگن فاصله تبا نزدیکتر میشه‌

چرا‌

چون کورتون بدنو مستعد عفونت میکنه‌

من میخوام برا دخترم دهانشویه کودک بخرم

هر سه چهار شب یه بار  دهنش ضدعفونی بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی که هست به عفونت ربط داره چه مارشال باشه چه نباشه دیدی اینایی که به بچشون کورتون میدن میگن فاصل ...

اره دقیقا هرچی ک هست مربوط ب لوزه شه چون هروقت تب کرده لوزه هاش بیشترین درگیریوداشتن فقط التهاب تو لوزه هاش بوده ...طوری ک نمیتونه اب دهنشو قورت بدع .....میگن از هر پنج بچه ک لوزه هاشونو برداشتن ۴تاشون تب مارشالشون قطع شده 

اره دقیقا هرچی ک هست مربوط ب لوزه شه چون هروقت تب کرده لوزه هاش بیشترین درگیریوداشتن فقط التهاب تو ل ...

من این مطلبو تو یه سایت خارجی خوندم

که از ۱۲ تا بچه که لوزشونو دراوردن ۱۰ تاشون خوب سدن

اون دوتا هم ازمایش ژنتیک مدیترانه شون مثبت شده🤔🤔

و تو یه سایتی یه اقا نوشته بود ۳۰ سالش بود

نوشته بود دوسه ساله هرماه تب میکنم با گلودرد

برام تشخیص مارشال دادن

گفتن لوزه هاتو باید دراریم

شش ماه تب نکرده بود بعد عمل بعدش دوباره شروع شده بود‌

نوشته بود زندگیم مختل شده بخاطر تب و موقع تب بدنم خیییلی درد میکنه و نمی تونم اب دهنمو قورت بدم و .....

من این مطلبو تو یه سایت خارجی خوندم که از ۱۲ تا بچه که لوزشونو دراوردن ۱۰ تاشون خوب سدن اون دوتا ه ...

من از هررر دکتری پرسیدم گفتن تا ۷ ۶ سالگی تموم میشن این تبا.‌ بچه های ما داروی هومیو خوردن انشااله زودترم دوره این تبها تموم میشه.‌

من از هررر دکتری پرسیدم گفتن تا ۷ ۶ سالگی تموم میشن این تبا.‌ بچه های ما داروی هومیو خوردن انشااله ز ...

امممیدوارم

چون ماها واقعا زندگیمون تحت تاثیره

شب عید از خواب بیدار شدم یه لحظه احساس کردم دست و پاش داغه تب سنج گذاشتم ۳۶.۱ بود

عاقا من از استرس لرز گرفتم ببخشید گوارشم ریخت بهم تااا صبح مردم از حالت تهوع

اینم شب عیدمون😫

باز خدا رو شکر توهم بود

ما اولین تب سال ۱۴۰۰ رو همین الان شروع کردیم . صبح یه بستنی خورد فقط ! 

این دکتر شیاریم مث دکتر دخترمنه هیچی حالیش نیس یچی میپرونه همچی در حد ازمون خطاست...بچتون ببرید زیر نظر هومیوپاتی پیش ای دکتر شیاریم نبرید ایقد

من ک باخودم عهد کردم دیک بچمو پیش این روماتولوژی نبزم اصلا کاری ک انجام نمبده هیچ فقط استرس وارد میکنه هردفه هم ک بزدم چقد ازمایش چرت پرت نوشته با کلی هزینه بالا همسم الکی والا من همون اولم میدونستم بچه من تب مدیترانع ای نداره این تب کلا ژنتیکیه ما ی نمونه هم تو اقوام نداشتیم ....یا ازمایش بهجت ازمایش سلیاک ی ازمایشای چرت پرتی نوسته میبرم هیچی ک از این تب نمیدونن همشم اصرار داره پردنیژیلون بدم ایدف گفتم نکا دکتر من اگ ده روزم تب بچه من طول بکشه من پردنیزیلون حتی ی دونه نمیدمس ایقدم بمن نگو هرکیم داده فاصلع تبا کم شده این درمان نیست بچه من با پروفن کنترل میشه ۳روزم خوب میشه دیک حالا پردنیزیلون بدم سیستم ایمنیشم سرکوب و ضعیف کنم از اونور دیک درد مرض دیکع ای بگیرع....بقول دکتر اطفال دخترم میگف حالاذاینهمه ازمایش نوست چیو بزاتون ثابت کرد گفتیم گفتع مارشاله گف خب چی دارو دادتون گفتیم هیچی گفت والا وقتی یچی درمان ندارع اینهمه ازمایش دادن برا چیه

اگ بچه هاتون موقع تبها گلو درد و التهاب لوزه دارن مث دختر من دکتر طب سنتی گف اولین و اخرین غذاشون عسل باشع و اخرشب گلوشونو با روغن سیاع دونه چرب کنید و غذای طبع سزد بهشون ندین زیاد همچی با مصلحش بدین شبام اصلا سزدیحات ندین ‌...من فعلا دارن اینو امتخان میکنم صرری نداره شمام امتحانش کنید

اگ بچه هاتون موقع تبها گلو درد و التهاب لوزه دارن مث دختر من دکتر طب سنتی گف اولین و اخرین غذاشون عس ...

من یه ماهی میشه هرروز یه قاشق عسل و زردچوبه میدم 

از وقتیم شما گفتین شبا موقع خواب میدم

و هرشب دندوناشو میشوره قرقره اب نمک

ببینیم این جه تاثیری میذاره

روغن سیاهدونه رو از رو پوست بکشیم رو گلوش؟؟ این فک نکنم تاثیر بذاره چون جذب پوست میشه به لوزه ها نمیرسه😅