2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68156 بازدید | 1231 پست
من ک باخودم عهد کردم دیک بچمو پیش این روماتولوژی نبزم اصلا کاری ک انجام نمبده هیچ فقط استرس وارد میک ...

منم دیگه عصبی شدم. این سری ببینم بازم اینجوری نامنظم تب میکنه دیگه نمیبرمش روماتولوژی!

اخه پریشب با پردنیزولون اومد پایین تبش دوباره دیشب تب کرد ! منم دیگه با استا کنترلش کردم . 

منم دیگه عصبی شدم. این سری ببینم بازم اینجوری نامنظم تب میکنه دیگه نمیبرمش روماتولوژی! اخه پریشب با ...

پردنیزولون همینطوره. 

پسر من تباش هر دوماه بود کرد هر ده روز. یا دو هفته. 

دیگه ندادم.‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه عصبی شدم. این سری ببینم بازم اینجوری نامنظم تب میکنه دیگه نمیبرمش روماتولوژی! اخه پریشب با ...

اگه هومیوپاتی میخوره . سعی کنید با استامینوفن و بروفن کنترل کنید.‌ جواب میده هومیو . 

ما رو کردن موش ازمایشگاهی ! اونسری میگفت شیر بز و شتر بده . من دادم بدتر شد . با دعوا گفت من گفتم فق ...

من که میگم فقط هومیو پاتی میتونه یه کاری کنه بهشون.  

طب سنتی هم طبیب خیلی ماهر .‌مثلا روازاده یا خیراندیش  یه همچین کسایی شاید بتونن یه کاری کنن.‌

ما رو کردن موش ازمایشگاهی ! اونسری میگفت شیر بز و شتر بده . من دادم بدتر شد . با دعوا گفت من گفتم فق ...

چه بی شخصیته این دکتر

یعنی چی شیر خر🤨🤨

نه کاری از دستش برمیاد ادبم نداره😂من باشم عمرا پیش همچین دکتری نمیرم

سلام به دوستان، 

دختر من هم مشکل تب دوره ای داره، البته تازه متوجه شدم، بردم دکتر روماتولوژی،

هنوز آزمایش خاصی ندادیم، اما از روی معاینه و حالتها تشخیص تب مارشال داده، 

حالا من ۱ سوال دارم،

قرص پردنیزولون، چقدر زمان میبره تب و قطع کنه؟

سلام دوستان 

نوروزتان پیروز 

امیدوارم. دوستانی که فرزندشون تب مارشال داره 

هرچه زودتر بهبود پیدا کنه 

دوستانی که از این بیماری و نوع درمان آن  به روش

سنتی علاقه دارند از کانال سندرم مارشال (تب های دوره ای

Sandmarshaltabdrohi@ 

لطفا لطفا از اولین پیام با دقت مطالعه بفرمائید

امیدوارم بتونه به شما دوست گرامی کمک کند 

اگر سوالی داشتید 

در وات ساب یا تلگرام  به شماره 

۰۹۰۲۲۷۳۲۴۲۸

پیام. یا تماس بگیرید در خدمت هستم 

مطلب دیگه  این که ما باید به هم کمک کنیم  

خیلی از پیامها نا امید کننده است فکر مکنم توی این شرایط  اگر کاری از دست ما. بر نمیاد حداقل از گذاشتن پیام منفی جلو گیری نماییم

ممنونم از شما دوستان گرامی