سلام دوستان من ۲ سال پیش جراحی بینی داشتم بینیم خراب شده نوکش کج شده تیغه باریک شده و سوراخهای بینی باریک شده تنفسم خراب شده از دکترم شکایت کردم پزشکی قانونی ۲ درصد دیه نوشتن که میشه ۱۲ تومن .دادگاه کیفری بود .کیا تجربه دارند؟
بالای همین صفحه نی نی سایت میبینید تبلیغ دکتر نجف بیگی فقط خدا میدونه چقدر خرابکاره من رفتم کارهاش از نزدیک دیدم بیچاره زنه دماغش شده بود دماغ خوک زار میزد منشی هاش بیرون اش کردن
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
بله پیش دکتر تقوی وقت عمل دارم خرداد ماه ۸۰ تومن فقط هزینه خودش
جددددی!چقدر زیاد
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
شانس كه ١٢ م واقعا الان فكر نميكنم دردى از اسى كم كنه 🤷🏻♀️
ن بابا فقط هزینه شکایتش شده
خدا رو شکر ما زیاد اطرافیانمون عمل نمیکنن چند نفری عمل کردن راضی نبودن کلا تو بینیشون صح ...
نمیدونم
ولی تا الان من ۴نفر رو دیدم ک مثل قبل حرف میزنن
یعنی صداشون تو بینی نشده
۳نفر دیگم عمل کردن ک من از نزدیک ندیدمشون هنوز