2777
2789
عنوان

شکایت از دکتر بینی تخریبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براى منم خوبه راضيم ١٠ سال پيش عمل كردم

خدارو شکر  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اسی پرسو جون این دفعه دیگه برو جایی کارشو تایید میکنن

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

بالای همین صفحه نی نی سایت می‌بینید تبلیغ دکتر نجف بیگی فقط خدا میدونه چقدر خرابکاره من رفتم کارهاش از نزدیک دیدم بیچاره زنه دماغش شده بود دماغ خوک زار میزد منشی هاش بیرون اش کردن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تنفس عالی؟  یا ظاهر

هر دو

همه ک عمل بدی ندارن

خیلیا دور و برمن عمل کردن ولی الان خوبن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
بله .ولی توی دیه درگیری دیه های بالا میدن. من دیدم 

عزيزم اين دكتراميدونى چقدرخرابكارى كردن اخرشم هيچى 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
بله پیش دکتر تقوی وقت عمل دارم خرداد ماه ۸۰ تومن فقط هزینه خودش

جددددی!چقدر زیاد

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
شانس كه ١٢ م واقعا الان فكر نميكنم دردى از اسى كم كنه 🤷🏻‍♀️

ن بابا فقط هزینه شکایتش شده

هر دو همه ک عمل بدی ندارن خیلیا دور و برمن عمل کردن ولی الان خوبن

خدا رو شکر  ما زیاد اطرافیانمون عمل نمیکنن چند نفری عمل کردن راضی نبودن  کلا تو بینیشون صحبت میکنن😑 شایدم عمدا اینجور صحبت میکنن

خدا رو شکر  ما زیاد اطرافیانمون عمل نمیکنن چند نفری عمل کردن راضی نبودن  کلا تو بینیشون صح ...

نمیدونم

ولی تا الان من ۴نفر رو دیدم ک مثل قبل حرف میزنن

یعنی صداشون تو بینی نشده

۳نفر دیگم عمل کردن ک من از نزدیک ندیدمشون هنوز