2777
2789

و تراز قلمچیش هم بالا باشه،کلا خیلییی درسخون باشه.

چرا وقتی رتبه ها اومد،دبیر همه رتبه هارو استوری کرد جز اون رو؟(نمیدونم رتبه اش چند شده،خوب یا بد)

وقتی هم نتیجه انتخاب رشته اومد باز اسم اون نبود

تو پیج آموزشگاهی هم که میرفت اسم اون نبود 

در صورتی که میدونین واقعااا خونده و خفنه و امکان اینکه بخواد پشت کنکور بمونه صفره اینقدر که خونده

پس چرا اسمش نیست

ولی وقتی برادرش قبول شده بود همه پیجا اسم برادرشو زدن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

منظورت از خوب بودن در چه حده؟

من خودم رتبه ام خوب نبود ولی از همه بچه هامون رتبه ام پایین تر بود انتخاب رشته نکردم ولی همه هم تعجب کردن که بقیه انتخاب رشته کردن من نه

ولی میگم من متوسط بودم حالا نمیدونم اون‌چطور بوده

شاید هدفش دانشگاه خاصی هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از خوب بودن در چه حده؟من خودم رتبه ام خوب نبود ولی از همه بچه هامون رتبه ام پایین تر بود انتخ ...

ببین خرخونی میکرد خیلی زیاد تراز های قلمچیش هم خیلی بالا بود

در حدی که همه میدونستیم این حتما رشته تاپ قبول میشه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

حتما خودش نخواستهمیخواد بیشتر بخونه برای پزشکی یا یه رشته خاص

این اصلا پشت کنکور موندن براش قفل بود

اینقدرر که خونده بودو صد خودش رو گذاشته بود