2777
2789
عنوان

شکایت از دکتر بینی تخریبی

1874 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من ۲ سال پیش جراحی بینی داشتم بینیم خراب شده نوکش کج شده تیغه باریک شده و سوراخهای بینی باریک شده تنفسم خراب شده از دکترم شکایت کردم پزشکی قانونی ۲ درصد دیه نوشتن که میشه ۱۲ تومن .دادگاه کیفری بود .کیا تجربه دارند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خیلی کم دیه تعیین کردن که با دوازده ترمیم نمیشه کرد اصلا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

من چند تا دوستام بینی عمل کردن همشون مشکل تنفسی دارن انگار تو بینیشون صحبت میکنن یکیشون  سه مرحله عمل کرد تا درست شد نوک بینیش به سمت پایین بود  یکی هم نوک بینیش کج شده کلا بینی خودش خوب بود ولی عمل کرد الان زشت شده نوک بینی کج بینی قلمی باریک رفت عمل کرد کلی پشیمون شد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
ولی خیلی کم دیه تعیین کردن که با دوازده ترمیم نمیشه کرد اصلا 

چرا فک کنم بشه ترمیم کنه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

۱۲ هم گفتن شما بیخیال بشی وگرنه هیچه در برابر مشکلاتی گفتی مثلا الان بخوای بری ترمیم خرجت چند برابر میشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
من چند تا دوستام بینی عمل کردن همشون مشکل تنفسی دارن انگار تو بینیشون صحبت میکنن یکیشون  سه مرح ...

بستگی ب دکتر ادم داره

الان خیلیارو من میشناسم ک عالی شدن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
هزينه ترميم از عمل اول بيشتره

نمیدونم زیاد در جریان اون نیستم

ولی شانس اورده اینم دادن بهش

من بودم ی چیزی ام بدهکار میشدم

اسی اسم دکترت چی بود

بستگی ب دکتر ادم داره الان خیلیارو من میشناسم ک عالی شدن

تنفس عالی؟  یا ظاهر 

اره واقعا پشت همن .دکتره پزشکی یانونی گفت ارزش دویدن نداره 

همون چون واقعا تواين مسائل رسيدگى كافى نميشه اخرشم ميگن يااين دوازده تومنو بگيرنگيرى همينشم نميدن وميگن برو

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️