سلام دوستان من ۲ سال پیش جراحی بینی داشتم بینیم خراب شده نوکش کج شده تیغه باریک شده و سوراخهای بینی باریک شده تنفسم خراب شده از دکترم شکایت کردم پزشکی قانونی ۲ درصد دیه نوشتن که میشه ۱۲ تومن .دادگاه کیفری بود .کیا تجربه دارند؟
من چند تا دوستام بینی عمل کردن همشون مشکل تنفسی دارن انگار تو بینیشون صحبت میکنن یکیشون سه مرحله عمل کرد تا درست شد نوک بینیش به سمت پایین بود یکی هم نوک بینیش کج شده کلا بینی خودش خوب بود ولی عمل کرد الان زشت شده نوک بینی کج بینی قلمی باریک رفت عمل کرد کلی پشیمون شد
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
ولی خیلی کم دیه تعیین کردن که با دوازده ترمیم نمیشه کرد اصلا
چرا فک کنم بشه ترمیم کنه
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
من چند تا دوستام بینی عمل کردن همشون مشکل تنفسی دارن انگار تو بینیشون صحبت میکنن یکیشون سه مرح ...
بستگی ب دکتر ادم داره
الان خیلیارو من میشناسم ک عالی شدن
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️