2777
2789
عنوان

شکایت از دکتر بینی تخریبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 32 پست
خدا رو شکر  ما زیاد اطرافیانمون عمل نمیکنن چند نفری عمل کردن راضی نبودن  کلا تو بینیشون صح ...

منم همكلاسيم سى تومن دادعمل كرديك سال ونيم پيش هنوزم ميره پيش دكترش ميگه ورمه حتى قبول نميكنه ترميمم كنه بشدت بدشده

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
منم همكلاسيم سى تومن دادعمل كرديك سال ونيم پيش هنوزم ميره پيش دكترش ميگه ورمه حتى قبول نميكنه ترميمم ...

بنده خدا 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دختر خالم رفتم پیش دکترش گریه میکرد دختر خالم کلا شلیطه  داد بیداد که بینیمو خراب کردی مطبو گداشته بود رو سرش  بعد دکتر میخواست بزنتش گفت ایقد داد نزن  ارنجشو اورد گفت بینیت اینجوری بوده درستش کردم هنوز نازم میکنی انداختش بیرون ولی همونجا یه پسرم بود اونم شاکی بود 

باز دو دفعه رفت جای دیگه عمل کرد الان بهتره کلا انگار رشد کرده بود نوک بینی به سمت پایین کشیده میشد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
من با دختر خالم رفتم پیش دکترش گریه میکرد دختر خالم کلا شلیطه داد بیداد که بینیمو خراب کردی مطبو گد ...

خب شکایت نکردید

واقعا رفتاررشون خیلی بده

خدا ازشون نگذره 

انشالله هزار برابرش سر خودشون و عزیزاشون بیاد 

خدا لعنتشون کنه نون حروم خوراااا

من نمیدونم اینا چطور شبا میخوابن