میگه من شوهر میخوام منم گفتم برای چی گفت میخوام دخترم و ببره پارک آخه دختر خودم باباش پیشش نیست حتی نمیاد ببینتش طلاق گرفتیم🙂💔 خیلی دلم کباب شد الانم خوابه یجوری مظلوم شده دلم کباب شد مثل بچه های دیگه نمیتونه با باباش بره بیرون شاید فوق فوقش ماهی یه بار بیاد دم در دخترم و ببینه بره البته نبینه بهتره فقط میاد اعصاب هممون خورد میکنه😔الانم همسرش حاملس و دیگه فکر نکنم ماهی یه بار هم بیاد دخترم و حداقل یه بغل کنه
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
فکر نمیکنم بچه باباش و فراموش کنه به کل کانون خوانواده نیاز داره ولی دادگاه گفته مجبورم بسازم😔
بابا هنوز یکسالشه چطور فراموش نمیکنه؟ مگه ماها یکسالگیمون یادمونه؟!؟!
اگه دیدن بابا بهش آسیب میزنه و هواییش میکنه و باباش نیازهای عاطفیش رو تامین نمیکنه و تو هم اعصابت خورد میشه قطع کن کامل ارتباطتو
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
گاهی وقتا خودم کار دارم بچه های همسایه بیان باهاش بازی میکنن همش از پدرشون حرف میزنن و میرن بغل باباهاشون حس میکنم شاید دخترم ناراحت بشه به هر حال متوجه هم نشه مادرشم😔
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن