2777
2789
عنوان

دخترم میگه شوهر میخوام😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3856 بازدید | 67 پست
دخترم 1 سالشه🙂💔

۱سالشه وشوهرمیخاد 😑ازکی شروع کرده حرف زدن؟

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
نه دیگه جمله که نمیگه نمیگه شوهر میخوام نهیت یه ماما و بابا یه ددر و اینا میگه

آخی عزیزم دختر من بچه های همسایه بهش یاد دادن بگه شوهر بگه ملحه(منظورش انگشتره

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش شاد ولی بچه یک ساله معنای شوهر رو درک نمیکنه.

اونم درکی نداره گفته عروسکشو ببره پارک فکر میکنه فقط شاید مردها اینکار رو میکنن.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
۱سالشه وشوهرمیخاد 😑ازکی شروع کرده حرف زدن؟

دو روز بعد تولد یک سالگیش زبون باز کرد و راه افتاد

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
فکر نمی‌کنم بچه باباش و فراموش کنه به کل کانون خوانواده نیاز داره ولی دادگاه گفته مجبورم بسازم😔

بابا هنوز یکسالشه چطور فراموش نمیکنه؟ مگه ماها یکسالگیمون یادمونه؟!؟! 

اگه دیدن بابا بهش آسیب میزنه و هواییش میکنه و باباش نیازهای عاطفیش رو تامین نمیکنه و تو هم اعصابت خورد میشه قطع کن کامل ارتباطتو 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اونم درکی نداره گفته عروسکشو ببره پارک فکر میکنه فقط شاید مردها اینکار رو میکنن.

آره منم میبرمش پارک ولی بیشتر وقت سرکارم حس میکنم شاید نتونم مادر خوبی باشم💔😭

بابا هنوز یکسالشه چطور فراموش نمیکنه؟ مگه ماها یکسالگیمون یادمونه؟!؟!  اگه دیدن بابا بهش آسیب ...

گاهی وقتا خودم کار دارم بچه های همسایه بیان باهاش بازی میکنن همش از پدرشون حرف میزنن و میرن بغل باباهاشون حس میکنم شاید دخترم ناراحت بشه به هر حال متوجه هم نشه مادرشم😔

ای جان خدا کمکت کنه  ولی ماشالا چه بلاس پسره من ۱ سالشه فقط آب و آقا بلده

عزیزم بچه های همسایمون همه چی بهش یاد دادن میخوان بهش یاد بدن بگه آب نبات چون نمیتونه بگه آب نبات فقط میگه نب نب

با احترام ببخشيد اما باورم نميشه بچه ي يكساله بتونه اين مسائل رو درك كنه و به زبون بياره چه دركي ا ...

باورت نمیشه لطفا تاپیک ترک کن بچس احساس داره بغض میکنه میفهمه نبودن باباش و وقتی همه همیشه از پدرشون حرف میزنن اینم خب ممکنه متوجه بشه بابایی نداره و بیشتر شبا گریه میکنه بهونه باباش میگیره

آره منم میبرمش پارک ولی بیشتر وقت سرکارم حس میکنم شاید نتونم مادر خوبی باشم💔😭

حتما براش بیشتر وقت بزار همونقدر که درامد مهمه الان نیازهای روحی دخترتون هم مهمه حتما از یه مشاوره کمک بخواه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
سر خیانتش طلاق گرفتیم با بهترین دوستم خیانت کرد حالم خوب نیست خانما بیشتر از هر چیزی توی این دنیا دو ...

پشیمون نیستی آخه شوهر منم خیانت کرده بچه هام نداشتن جدا شم بزرگن .خیلی دلم می خواد جدا شم 

براشادی روح امواتم صلوات    
باورت نمیشه لطفا تاپیک ترک کن بچس احساس داره بغض میکنه میفهمه نبودن باباش و وقتی همه همیشه از پدرشون ...

الهی بگردم براش .

پدرتون در قید حیات هست؟

پشیمون نیستی آخه شوهر منم خیانت کرده بچه هام نداشتن جدا شم بزرگن .خیلی دلم می خواد جدا شم 

نه اصلا بخاطر دخترم ناراحتم بیشتر شبا از گریه تب میکنه بهونه باباش میگیره این حیوون هم نمیاد یه سلام کنه به دخترش