2777
2789

گوشیم دستش بود اتفاقی رفت تو پیامای یکی از همکلاسیای دانشگام

بعدش ب دوستم گفته بودم امروز کلاس داشتیم خیلی استرس گرفتم چون میبرد پایین کلاس سوال میپرسید از دانشجو ها

بعد دوستم پرسیده بود همون استاد خوشتیپه نبود؟ گفته بودم ن اتفاقن بدتیپ و بی ریخت بود اونم گفته بود امروز یکیو دیدم دومتر بود قدش کت شلوار خوشگل خوشتیپ ماشین تیگو ادم دیونه میشد 😐منم گفته بودم استادای من همشون زشت و بدتیپ و بی ریختن  بعد پرسیده بودم اون خوشتیپ بود؟ بی دلیل پرسیدم بخدا قسم اگه دروغ میگم

دیگه همین فقط 

نامزدم این چندتا پیامو دید اتیشی شد از خونمون رفت گفت خدافظ بعد دیدم رفته خونه گفته همچین مالیم نیستی مثل دخترای هول دورتی 

منم گفتم یعنی دیگ منو نمیخوای گفت نه نمیخوامت برام مهم نیستی خدانگهدارت و از این حرفا دیگه رفت

نامزدمه دوست پسرم نیست

یکساعت قبل این ماجرام رفتیم بیرون برام کادو خریدباهام‌خوب بود قربون صدقم میرفت😔

😔بنظرتون من مقصرم یا نامزدم؟توروخدا بگید

نگید جداشو خیلی دوسش دارم

یک عدد دختر زبروزرنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم نامزدم

اینجا دوست پسرم میگن نامزد

نامزدی شوخیه مگه که گفته نمی‌خوامت برام مهم نیستی

🙄دنبال بهانه بوده انگار

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

چه نامزدت باشه چه دوست پسرت مقصر اونه .چون اولا حرف خاصی نزدی که بخواد رابطه رو به هم بزنه دوما کارش اشتباه بوده رفته پیامهات رو خونده خانما ممکنه توی چت هزار تا حرف با هم بزنن بیخود و بی جهت هم به دوستات توهین کرده. 

چه نامزدت باشه چه دوست پسرت مقصر اونه .چون اولا حرف خاصی نزدی که بخواد رابطه رو به هم بزنه دوما کارش ...

من هزار تا حرف از روشوخی میزنم تازه اینبار چیزی نگفتع بودم

یک عدد دختر زبروزرنگم

اره بخدا🥹😭

خب زیاد از خودت عکس العمل نشون نده

خیال کنه چه خبره 

والا من جلوی شوهرم هزارتا قربانت عزیزم به مردای دیگع میکنم

عادی عادیه 

چون این چیزا بنظرمون پیش پا افتاده ست

خیانت درکار نیست 

اونم دوزو دیگه میاذ نترس ضعف نشان نده

من هزار تا حرف از روشوخی میزنم تازه اینبار چیزی نگفتع بودم

عزیزم واکنش نشون نده برای خودش یه چیز گفته جو گرفته حالا بعدا به خودش میاد فقط زیاد تقلا نکن تا بهش ثابت کنی هیچ قضیه ای نبوده چون بهت حرف بدی زده که گفته مالی نیستی به نظرم الان تو باید شاکی باشی بهترین دفاع الان حمله است😂

خب زیاد از خودت عکس العمل نشون ندهخیال کنه چه خبره والا من جلوی شوهرم هزارتا قربانت عزیزم به مردای د ...

تازه من گفته بودم همشون زشتن و فلان و بهمان

فقط پرسیده بودم خوشتیپ بود؟سر همین اینطوری کرد

یک عدد دختر زبروزرنگم

عزیزم واکنش نشون نده برای خودش یه چیز گفته جو گرفته حالا بعدا به خودش میاد فقط زیاد تقلا نکن تا بهش ...

دیشبم سوتینم تو حیاط بود رو طناب عصبی شده بود میگفت چرا گذاشتیش بیرون برو سریع بپوشونش🥲

یک عدد دختر زبروزرنگم